Zorgbutlergooi


Huizerweg 128-a 1402 AK Bussum
06 251 26 690 Klik om te bellen

Over Zorgbutlergooi

Zorgbudlergooi is uw partner voor uw woningontruiming. Wij helpen u snel en vakkundig bij het verkoop/verhuur klaar maken van uw woning.

Wij zijn gespecialiseerd in woningontruiming bij verhuizing of na overlijden.

Wij realiseren ons dat een woningontruiming bij ziekte of na overlijden zwaar en emotioneel is. Wij garanderen dat wij de woning en inboedel respectvol en discreet behandelen. Daarbij is er alle aandacht voor dierbare spullen en waardevolle herinneringen.

Hopelijk gaat er heel veel naar kinderen of naasten. Is dit niet het geval of blijven er (waardevolle) spullen over? Door onze zeer ruime ervaring en interesse in antiek en curiosa hebben wij een breed netwerk. Ook werken wij samen met verschillende veilinghuizen in de omgeving. Mocht iets geen financiële waarde meer hebben dan werken wij samen met charitatieve instellingen waar wij het aanbieden. Heeft u een ander goed doel dan voegen wij deze graag toe aan ons netwerk. U ziet alles krijgt een nieuwe plek!

Een onderscheidend punt van zorgbutlergooi is dat wij een deel van de inboedel van u kunnen inkopen. U ontvangt de waarde als vermindering op de factuur. Mocht deze waarde hoger zijn dan de kosten die wij in rekening brengen, dan ontvangt u het verschil.

Hulpgoederen die wij aantreffen tijdens de woningontruiming worden schoongemaakt en geretourneerd naar de instantie die ze in bruikleen heeft gegeven. Wanneer de hulpgoederen niet in bruikleen zijn, dan zoeken wij daar een passende bestemming voor. Hiervoor werken wij samen met diverse zorginstellingen in de regio.


Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, mocht u vragen hebben? Belt u dan gerust wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Foto's

Soort bedrijf

Woningontruiming

Onze locatie

Zorgbutlergooi


Huizerweg 128-a 1402 AK Bussum
06 251 26 690 Klik om te bellen