Zielskracht Laatste Levensfase Begeleiding en Uitvaart Christien Heinsius


Kruisvoorde 1 7339 KR Ugchelen
06 42469569 Klik om te bellen

Verrassend anders in benadering en uitvoering
Eigentijds in doen en laten
Authentiek

Over Zielskracht Laatste Levensfase Begeleiding en Uitvaart Christien Heinsius

Zielskracht, Laatste Levensfase Begeleiding en Uitvaart. De leefwijze van de overledene en nabestaanden centraal staan. Helder advies, ook in complexe situaties en een betrokken begeleiding voor iedereen. Ik begeleid met de wetenschap dat iedereen anders is, en niemand het makkelijk vindt zijn/haar uitvaart voor te bereiden. Het gaat niet om het vastzetten van wensen, maar bespreken welke waarden iemand heeft. Als we daar de tijd voor nemen en helder wordt wat (on)uitgesproken wensen zijn, maken we de volgende stap. We inventariseren op welke wijze die wensen vorm en inhoud krijgen in een uitvaart. Zo werk je toe naar een afscheid waarbij mensen zichzelf herkennen. Dat alleen al is troostend. Zeker als er nog ruim de tijd is voordat het zover is, biedt het rust als duidelijk is wie de uitvaart gaat begeleiden en organiseren. Kennismaken vóór een overlijden heeft zo haar voordelen.

We zoeken zoveel mogelijk naar de juiste plek voor het afscheid, het liefst met uitzicht, nabestaanden hebben de toekomst en het is fijn om dat ook letterlijk te ervaren.

Een helder gedetailleerd overzicht van kosten, vooruitlopend op de uitvaartfactuur, is voor handen op het moment dat dit wenselijk is. Noodzakelijk is het 36 uur na overlijden.

Heldere begeleiding, leidt tot rust

Foto's

Op de drempel

Soort bedrijf

Afscheidscoach
Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Ritueelbegeleiding
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Artikelen

Belang van afscheid nemen

Goed afscheid nemen Afscheid nemen tijdens een uitvaart kan heel persoonlijk ingevuld worden. Steeds meer mensen kiezen voor die vorm van afscheid nemen. Daar gaat wel een gedegen voorbereiding aan vooraf....

Onze locatie

Zielskracht Laatste Levensfase Begeleiding en Uitvaart Christien Heinsius


Kruisvoorde 1 7339 KR Ugchelen
06 42469569 Klik om te bellen