Zara Begrafenissen


Gortstraat 87 3905 BC Veenendaal
0638200380 Klik om te bellen

Over Zara Begrafenissen

Ik ben Hugo, getrouwd en vader van 3 prachtige dochters. In 2017 ben ik in de uitvaartbranche gestapt. Ik wilde van mijn passie mijn werk maken. Ik ga graag met mensen om, juist ook tijdens een rouwperiode, waar mensen kwetsbaar zijn. Hier kan ik mijn kwaliteiten inzetten om u te ontzorgen en om op gepaste afstand toch aanwezig te zijn. Samen met u, luisterend naar uw wensen, zorg ik voor een waardevolle begrafenis, waar u later met dankbaarheid aan terug kunt denken.

Ik werk vanuit mijn Christelijke identiteit, maar ook mensen die geen christelijke identiteit hebben en zich wel willen laten begraven zijn bij ons op het juiste adres. U kunt op mij rekenen, juist als het even moeilijk is in uw leven.

"Tot in detail was er aandacht voor de situatie, familie en de voor ons onbekende aandachtpunten. Daarna was er een transparante inzage over de gemaakte onkosten en diensten. Een duidelijk voorbeeld van een helpende hand, met goed karakter op alle fronten. Wij waren en zijn dankbaar voor deze vorm van dienstverlening." -review op Google

Met haar onafhankelijke expertise op dit gebied, verleent Zara een zeer bijzondere dienstverlening. Om op dit intieme moment zij die achterblijven te mogen ondersteunen met de beste service, is een grote verantwoordelijkheid. Uw wensen hebben de hoogste prioriteit.

Zara is bovenal eerlijk en transparant over de kosten. Begraven hoeft echt niet duur te zijn. U ontvangt vooraf een duidelijk overzicht wat elke stap aan kosten met zich meebrengt en wat er mogelijk is.

Uitvaarten van kinderen met de leeftijd 12 jaar en jonger doen wij tegen kostprijs.

Wij zijn er voor u; zowel voor, tijdens als na het afscheid.

Foto's

Hugo van Campen

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Zara Begrafenissen


Gortstraat 87 3905 BC Veenendaal
0638200380 Klik om te bellen