Yarden & Joyce van Helden uitvaartzorg


Groenhof 32 1352 AC Almere
06 1881 80 80 Klik om te bellen

Over Yarden & Joyce van Helden uitvaartzorg

Heeft u hulp nodig bij een overlijden en zoekt u een begrafenisondernemer of verzorger? U mag mij dag en nacht bellen op 06 1881 80 80 en help u direct met de laatste verzorging (het afleggen) de overbrenging of thuisopbaring.

Ik help u ook met het regelen van de begrafenis, crematie of religieuze dienst indien u dit wilt. We maken samen een mooie rouwkaart, kiezen een datum en tijdstip voor de plechtigheid en nemen alle tijd die nodig is het afscheid tot in detail in te vullen.

Wilt u een traditionele begrafenis of crematie? Welke muziek wilt u bij het afscheid laten horen? Ik geef advies over de mogelijkheden en bied u direct inzicht in de bijkomende kosten voor het begraven of cremeren.

Ook gebeurd het steeds vaker dat mensen contact een begrafenisondernemer opnemen bij leven. Dat mag, ook dan kunt u me bellen op 06 1881 80 80 (24 uur) of 06 19 88 44 19. Mailen mag natuurlijk ook Joyce.vanhelden@yarden.nl. Wanneer u bijvoorbeeld een persoonlijke rouwkaart wilt maken kan ik uw foto en tekst afdrukken als voorbeeld en kom graag bij u langs om het resultaat te laten zien.

"het begin van een waardevolle herinnering'

Ik werk vaak samen met Begraafplaats en Crematorium Almere in Almere-Kruidenwijk, Natuurbegraafplaats Den en Rust in Bilthoven, Begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam Amstelveen, Begraafplaats en Crematorium De Nieuwe Ooster in Amsterdam, Crematorium Daelwijck in Utrecht en Begraafplaats en crematorium Rusthof in Amersfoort Leusden, Oude begraafplaats in Bussum, Algemene begraafplaats in Bussum, Nieuwe Algemene begraafplaats in Huizen, Oude begraafplaats in Huizen ,Algemene begraafplaats Valkeveen in Naarden .

Maar een waardig afscheid hoeft niet persé in een traditionele omgeving plaats te vinden. Stel dat golf de hobby van de overledene was, waarom dan niet in zijn/haar favoriete clubhuis een afscheid of hapje en drankje doen?

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming

Onze locatie

Yarden & Joyce van Helden uitvaartzorg


Groenhof 32 1352 AC Almere
06 1881 80 80 Klik om te bellen