Woningontruiming service Caswo


Bredestraat-Zuid 38 6674 LB Herveld
085-1306311 Klik om te bellen

Over Woningontruiming service Caswo

Over Caswo Ontruimingen

Caswo Ontruimingen is een allround woningontruimingsbedrijf dat u in kunt schakelen voor alle vormen van ontruiming van woonpanden en kantoren. Wij voeren inventaris en bouwsels af, voeren herstelwerkzaamheden en tuinwerkzaamheden uit en laten de woning in de vereiste staat achter.

Kwaliteit en zekerheid
Wij beschikken over jarenlange ervaring op alle gebieden van woningontruiming. Dit geeft u de zekerheid van kwaliteit. Wanneer wij uw woningontruiming uitvoeren, bent u altijd verzekerd van scherpe prijzen. Wij spreken vooraf een prijs met u af. Binnen deze prijs verrichten wij al onze werkzaamheden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. U weet altijd waar u aan toe bent. Onze ontruiming is pas voltooid wanneer alle afspraken zijn nagekomen en u 100% tevreden bent.

Ontruimingen van A tot Z
Wij verzorgen ontruimingen van A tot Z. Dit betekent dat wij u volledig ontzorgen. Wij zorgen vooraf voor een helder plan en werken stapsgewijs volgens dit plan. Onze specialisten zijn u van dienst bij alle aspecten die bij uw woningontruiming of kantoorontruiming komen kijken. Dit betekent dat u kunt rekenen op:

Volledige ontruiming van het pand
Ontruimen van de tuin
Schoonmaak naar behoefte
(standaard bezemschoon, grondige of professionele reiniging op verzoek)

Hergebruik van inboedel waar mogelijk
Het afvoeren van overtollige inboedel

Soort bedrijf

Woningontruiming

Onze locatie

Woningontruiming service Caswo


Bredestraat-Zuid 38 6674 LB Herveld
085-1306311 Klik om te bellen