Wies Sanders uitvaartbegeleiding


Molenkampspark 11A 7607 LD Almelo
0622163953 Klik om te bellen

Over Wies Sanders uitvaartbegeleiding

Na een gedegen opleiding in de praktijk ben ik in 2010 gestart met Wies Sanders uitvaartbegeleiding.
Mijn eigen uitvaartonderneming geeft mij de vrijheid mijn eigen tijd in te delen en daardoor rust en ruimte te bieden voor persoonlijke aandacht. Dat is ook wat ik vaak hoor van families, de tijd en betrokkenheid die ik bied bij hun verlies wordt zeer gewaardeerd. Ik ben trots wanneer ik samen met de familie een afscheid heb georganiseerd dat recht doet aan het leven en het unieke van de overledene.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden, hardlopend, wandelend of fietsend. Daarnaast ga ik graag op reis. Daarom vertegenwoordigen de foto's op mijn website alle elementen van de natuur. Water, Aarde, Vuur en Lucht. Zonder die elementen zou er geen leven zijn.

Een persoonlijke uitvaart, met zorg besproken en uitgevoerd is een moment om blijvend te herinneren. U mag rekenen op mijn aandacht en advies in de voorbereidingen op een passend, persoonlijk afscheid. Ook bied ik overzicht en rust. Overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn. Rust om keuzes te kunnen maken die passen bij de overledene, de nabestaanden en de (financiële) situatie. "De dood verdraagt geen haast"is mijn motto. Het betrekken van kinderen bij een uitvaart vind ik belangrijk. Voor basisschool kinderen neem ik de "troostkist" mee. Hierin zitten o.a.boekjes die geleend kunnen worden en voorgelezen door ouders of gelezen door het kind zelf. Verder allerlei knutselmaterialen om iets moois te maken voor op of in de kist.  Wies Sanders "Puur Persoonlijk" voor uitvaarten in de gemeente Almelo, Hengelo, Enschede, Borne en omliggende gemeenten. Eigenlijk door heel Twente.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Wies Sanders uitvaartbegeleiding


Molenkampspark 11A 7607 LD Almelo
0622163953 Klik om te bellen