Varènz Uitvaartzorg Ede


Edendreef 5 6716 HE Ede
06 19202360 Klik om te bellen

Omdat ieder persoon uniek is
Persoonlijk, warm en betrokken
Een uitvaart voor elke portemonnee

Over Varènz Uitvaartzorg Ede

De naam van ons bedrijf verwijst naar een mooie sierlijke plant die in alle rust in de bossen groeit: een varen.

Het is een plant die zijn sporen nalaat, zoals ook ieder mens zijn sporen nalaat. Het bos, de varens......ze zijn omgeven door rust en stilte. Op een zelfde manier, rustig en sereen, verzorgen wij een uitvaart.

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor gekwalificeerde en betrokken medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar u behoefte aan heeft. Varènz Uitvaartzorg staat dan ook voor betrokken zorg. Het team staat u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

Persoonlijk en eigentijds afscheid nemen, een uitvaart regelen is het verzorgen van het afscheid van een geliefde door alle betrokkenen. Daarvoor is het wel belangrijk dat de auto op tijd is en dat de muziek goed klinkt maar die dingen dienen enkel het doel: zorgen dat de familie in de gewenste sfeer, afscheid kan nemen van de overledene. Waarom kiezen voor Varènz Uitvaartzorg? Varènz Uitvaartzorg ontzorgt en inspireert Eén vast aanspreekpunt de gehele periode. Ervaren en professionele medewerkers Moderne en eigentijdse dienstverlening met veel aandacht voor prijs en budget.

Ons vak bestaat onder andere uit het bieden van zorg en ondersteuning aan nabestaanden. Een rimpelloos verlopen afscheid waaraan u mooie herinneringen bewaart kan al een deel van de verwerking van dat afscheid zijn. Graag zijn we van betekenis voor mensen die aan het begin staan van dit rouwproces. Het mensen hierin terzijde staan vormt een wezenlijk onderdeel van ons werk en is de reden dat wij elke dag weer gemotiveerd aan de slag gaan.

Omdat ieder persoon uniek is

Foto's

Varènz Uitvaartzorg Ede

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Team

Onze locatie

Varènz Uitvaartzorg Ede


Edendreef 5 6716 HE Ede
06 19202360 Klik om te bellen