Van Nature Uitvaartzorg


Essenburgh 8 3894 AK Zeewolde
0654127346 Klik om te bellen

Over Van Nature Uitvaartzorg

Simon Rhijnsburger, zelfstandig uitvaartbegeleider en overledenenverzorger.

Ik ben er om te begeleiden als u een dierbare vriend, partner, ouder of kind verliest. Vanuit mijn professionele kennis en kunde sta ik u bij om in de moeilijkste momenten ruimte te bieden aan uw emoties en rust te creëren bij alle onderdelen van de uitvaart.

Het is mijn doel de nabestaande alle ruimte te bieden die zij nodig hebben het afscheid vorm te geven. Daarbij houd ik de kosten bewust in het oog zodat er geen verrassingen ontstaan. Stap voor stap bespreken we steeds wat er nodig is in de aanloop naar de begrafenis of crematie.

Duidelijk en open over wat iets kost. Aan iedere uitvaart hangt een prijskaartje ,ook als het een “budgetuitvaart” heet. Er blijft altijd een te betalen rekening over. Ik wil voorkomen dat nabestaanden voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Ik werk vanuit een basistarief dat afhankelijk is van het type uitvaart en daarbij komen de kosten voor bijvoorbeeld opbaring, vervoer, drukwerk, bloemen, begraafplaats, crematorium etc. Ik zorg altijd voor een kostenbegroting vooraf. Zodoende weten nabestaanden waar ze aan toe zijn. Ik werk vanuit persoonlijke aandacht en zorg voor de overledene en nabestaanden. Iedere uitvaart is persoonlijk, elk afscheid is uniek. De uiteindelijke kosten hangen sterk samen met de keuzes die u maakt voor de invulling van de uitvaart. Het is goed om te weten dat u de diverse kosten kunt beïnvloeden door voor alternatieven te kiezen. Ik geef u hierin graag advies.

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Van Nature Uitvaartzorg


Essenburgh 8 3894 AK Zeewolde
0654127346 Klik om te bellen