Van der Stappen Uitvaartverzorging, Geldrop-Mierlo


Spaarpot Oost 2 5667 KT Geldrop
040-2861383 Klik om te bellen

Over Van der Stappen Uitvaartverzorging, Geldrop-Mierlo

Ieder mens is uniek. We leven ons leven allemaal op onze eigen manier. Dan ligt het voor de hand dat we ook op eigen wijze afscheid nemen van dat leven. Op een manier die bij ons past en bij degenen die we achterlaten. Dat is het uitgangspunt van Van der Stappen Uitvaartverzorging. Samen zorgen we voor een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene.

Van der Stappen Uitvaartverzorging is een particuliere uitvaartonderneming met een breed verzorgingsgebied. Mede door onze samenwerkingen bieden we u toegang tot alle kennis, ervaring en mogelijkheden die de huidige uitvaartzorg kent. Tegelijk zijn we sterk lokaal georganiseerd. We werken met lokale uitvaartverzorgers, dicht bij u in de buurt. Mensen die uw taal spreken en de plaatselijke gewoonten en gebruiken kennen. Vanuit deze persoonlijke betrokkenheid kunnen zij u heel gericht adviseren en informeren en u helpen de voor u juiste keuzes te maken.

Van der Stappen Uitvaartverzorging neemt u alle zorg – en zo u wilt ook alle werk - uit handen. In een hectische en verwarrende periode, waarin uiteenlopende emoties om voorrang strijden, moet er in korte tijd veel worden geregeld. U kunt op ons rekenen. Samen zorgen we voor een passend afscheid.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming

Onze locatie

Van der Stappen Uitvaartverzorging, Geldrop-Mierlo


Spaarpot Oost 2 5667 KT Geldrop
040-2861383 Klik om te bellen