Uitvaartzorg VAN DAVID


Gasthuisstraat 126 3581 GE Utrecht
0303201233 Klik om te bellen

Over Uitvaartzorg VAN DAVID

Wie is VAN DAVID

In mijn bedrijfsnaam en logo heb ik vormgegeven wie ik ben. Niet mijn achternaam, maar mijn voornaam. Zo kom ik binnen: als mijzelf, rustig en nabij. In het logo mijn silhouet; herkenbaar en tegelijk op de achtergrond. En dit alles met jarenlange vakkennis en ervaring. Ervaring van waaruit ik je kan inspireren om de uitvaart vorm te geven zoals jij het wil. Met oog en ruimte voor jouw manier van leven en budget. In rustige overzichtelijke stappen en in jouw tempo.

Van nabestaanden hoor ik “Je bent er als het nodig is en verder ben je op de achtergrond aanwezig” en “Toen jij binnen kwam ontstond er rust en kreeg ik weer wat grip op alles wat mij overkwam”. Zo ben ik en zo wil ik er zijn als uitvaartverzorger. Lees meer klantervaringen op vandavid.nl 

Transparant zijn over kosten is ook bij een uitvaart belangrijk. Ik werk op uurbasis. Hiermee verdien ik mijn bestaan. Dus geen verborgen opslagen op producten of diensten. Na het eerste gesprek maak ik binnen 24 uur een begroting van het aantal uren dat ik verwacht te werken en van alle kosten van derden zoals begraafplaats of crematorium, kaarten, kist en catering. Helder en overzichtelijk.

Mijn werkgebied is de hele provincie Utrecht, maar ik ben vooral werkzaam in: Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Maarssen, Westbroek, Groenekan, De Bilt-Bilthoven, Zeist, Bunnik en Houten. Als de uitvaart buiten dit gebied plaatsvindt, kan ik je ook helpen. Uiteraard zal ik mij dan vooraf grondig oriënteren op de lokale mogelijkheden en gewoontes. 

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartvereniging
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Uitvaartzorg VAN DAVID


Gasthuisstraat 126 3581 GE Utrecht
0303201233 Klik om te bellen