Uitvaartzorg Linne


Breeweg 31 6067 CH Linne
0475472286 Klik om te bellen

Over Uitvaartzorg Linne

UITVAARTZORG DIE BIJ U PAST MET:
Respect, liefde voor het vak, aandacht voor elkaar en ruimte voor afscheid.

Uitvaart, de laatste tocht van ons wereldse bestaan. Voor de nabestaanden een moeilijke en drukke tijd. Ontzorging is op dat moment het belangrijkste. Met respect voor de overledene en nabestaanden door persoonlijke en duidelijke zorg, rust brengen in een moeilijke situatie. In Midden - Limburg is Uitvaartzorg Linne in deze een begrip.

Thei Schuren (1984 +), voormalig koster en uitvaartverzorger sinds 1960 in Linne, kende al zijn dorpsbewoners persoonlijk. Hierdoor was hij in staat een persoonlijke én respectvolle begrafenis te regelen. Wie herinnert zich niet zijn duidelijke stem in gebed tijdens de voettocht van kerk naar kerkhof.

De tijden zijn echter veranderd. De tweede generatie, in de persoon van Har Schuren, ging in 1984 verder waar zijn vader gebleven was. Persoonlijk, met respect, passie, gevoel en daadkracht en altijd bereikbaar, waren kenmerken die bleven bestaan. Uitbreiding in de uitvaartzorg werd met name gegeven door Har’s echtgenote, Marion Schuren - Poels, die als eerste vrouwelijke uitvaartleidster van Zuid- Nederland in oktober 1984 haar opwachting maakte. Dit bleek een groot succes omdat hiermee bij veel mensen een wens in vervulling ging. Een vrouw als uitvaartverzorger op een van de moeilijkste momenten van je leven.

Har ging zich meer en meer richten op het noodzakelijke en persoonlijke rouwdrukwerk. Hiermee werd deze service duidelijk uitgebreid en versneld. Rouwbrieven en gedachtenisprentjes worden als sinds 1988 in eigen drukkerij gedrukt.

Na een onderbreking zijn Marion en Har Schuren opnieuw gestart met de voor Midden - Limburg vertrouwde gezichten. Marion als uitvaartleidster een vertrouwd gezicht in de regio en zal ook nu weer het aanspreekpunt zijn en blijven. Har Schuren blijft op de achtergrond meer dan zichtbaar.

De derde generatie.

Vanaf oktober 2018 is ook dochter Annemarie Schuren in de voetstappen van haar ouders getreden, als uitvaartleidster. Een nieuw gezicht binnen de uitvaartbranche, maar voor velen wel al een bekend gezicht in de regio Annemarie is 33 jaar en samen met Bart ouders van twee kinderen van vijf en drie jaar.

Al vanaf kleins af aan hielp ze mee in het bedrijf van haar ouders en op jonge leeftijd vouwde ze iedere avond na het eten de bidprentjes en de rouwbrieven. Na haar middelbare school is ze in het bedrijfsleven gaan werken op onder andere een accountantskantoor en na de geboorte van haar zoontje heeft ze de overstap gemaakt naar de uitvaartzorg.

Het voelde goed om in de voetsporen van haar ouders te treden en nabestaanden bij te staan. Ze zegt zelf, naast het verdriet dat de familie heeft, zie ik de meest mooie voorbeelden van liefde, hoor ik de meest mooie herinneringen, en zie ik mensen steun zoeken bij elkaar.

Iedere dag word ik ook geconfronteerd hoe broos het leven is. En ja dat is zwaar, maar de dood laat ook zien wat belangrijk is in het leven. En daarom wil ik ook iedereen meegeven: neem niets als vanzelfsprekend en wees dankbaar voor en zuinig op wat je hebt. En voor iedereen die zicht afvraagt waarom ik dit werk doe wil ik zeggen:
 

Het werk is zwaar, maar nooit te zwaar… Het is mooi, dankbaar, puur, echt.

En door het in mij geschonken vertrouwen van de nabestaanden krijg ik meer kracht om door te gaan voor iedereen. Met de verandering in geloofsbehoefte en uitoefening beschikt Uitvaartzorg Linne over een meer dan 35 jaar lange ervaring in de uitvaartzorg. Alle wensen zijn bespreekbaar en zullen, voor zover wettelijk mogelijk, toegepast worden.

Uitvaartzorg Linne staat voor u klaar. Laat u bij u thuis of bij ons op kantoor informeren over de mogelijkheden die bij u passen.

Foto's

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartspreker
Uitvaartverzekering
Uitvaartverzorging

Artikelen

Perfectie tot in de kleinste details

UITVAARTZORG DIE BIJ U PAST MET:Respect, liefde voor het vak, aandacht voor elkaar en ruimte voor afscheid. Uitvaart, de laatste tocht van ons wereldse bestaan. Voor de nabestaanden een moeilijke en drukke...

Perfectie tot in de kleinste details

UITVAARTZORG DIE BIJ U PAST MET:Respect, liefde voor het vak, aandacht voor elkaar en ruimte voor afscheid. Uitvaart, de laatste tocht van ons wereldse bestaan. Voor de nabestaanden een moeilijke en drukke...

Onze locatie

Uitvaartzorg Linne


Breeweg 31 6067 CH Linne
0475472286 Klik om te bellen