Uitvaartzorg kremer


Hoofdstraat 3 7011 AA Gaanderen
0314700524 Klik om te bellen

Over Uitvaartzorg kremer

Mijn naam is Dennis Kremer, geboren en getogen in Doetinchem alwaar ik nog woon met veel plezier, samen met mijn zoon Milan.

Op jonge leeftijd wist ik al wat ik wilde worden; uitvaartverzorger. De afgelopen jaren heb ik bij een landelijke uitvaartorganisatie diverse uitvaarten mogen verzorgen, ieder weer met een uniek karakter. Zodoende heb ik in mijn loopbaan al vele families naar volle tevredenheid mogen begeleiden bij de uitvaart van hun naaste. Dat laatste is mijn belangrijkste doel: dat de familie zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt in hun wensen en de organisatie rondom dit belangrijke moment van afscheid van hun dierbare. Maar mijn passie is groter, en omdat ik nog beter toe wil kunnen werken naar de wensen en inbreng van de familie heb ik besloten voor mijzelf te beginnen onder de naam Uitvaartzorg Kremer. Een lokaal betrokken uitvaartverzorger die u van dag 1 tot de nazorg zal begeleiden en ondersteunen. Zoals gezegd, uw eigen inbreng en wensen staan ten alle tijden voorop. Uitvaartzorg Kremer is onafhankelijk en objectief. Zo bent u vrij om te kiezen welke diensten u waar wilt afnemen.

Wij verzorgen uitvaarten in Doetinchem, Gaanderen, Terborg, Silvolde, Etten, Ulft, Gendringen, Braamt, Kilder, Beek, Loerbeek, Didam, Zeddam, s’-heerenberg, Hummelo, Drempt, Keppel, Doesburg, Zelhem, Wehl, en alle omliggende plaatsten.

Foto's

Uitvaartcentrum Ganderije

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Logo Uitvaartzorg kremer

Uitvaartzorg kremer

Uitvaartzorg kremer


Hoofdstraat 3 7011 AA Gaanderen
0314700524 Klik om te bellen