Uitvaartzorg De Bron


Mgr. Hanssenstraat 41 5807 BA Oostrum
0638386171 Klik om te bellen

Over Uitvaartzorg De Bron

De schoonheid zit in de vergankelijkheid.
Alles komt op, blinkt en gaat neer.
Wie dat durft te zien, geniet zoveel meer.
 

 
 
Over de dood wordt liever niet gesproken. We willen er niet aan denken, want het maakt ons verdrietig. Toch weet je dat je er vroeg of laat mee te maken krijgt. 
Het is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen van je leven. Of je nu voor de eerste keer een afscheid regelt of niet, één ding is zeker: het kan maar één keer. Dus wil je graag dat het goed gebeurt. Er wordt veel in de week van het afscheid geregeld. Maar er wordt ook gehuild, gelachen, getobd, gepiekerd.

Er worden foto’s tevoorschijn gehaald en anekdotes verteld of misschien zelfs een oude trouwjurk gepast. Kortom er worden herinneringen opgehaald, maar ook gemaakt. Je zou bijna vergeten dat er ook nog een afscheid moet worden geregeld.

Wij willen voor iedereen het afscheid persoonlijker, betaalbaarder en makkelijker maken. Op informele wijze staan wij iedereen bij om een afscheid te regelen vanuit jullie hart en behoefte. Wij zijn er voor je van het begin tot voorbij het eind. Daardoor wordt het ook een beleving en niet alleen iets wat geregeld moet worden. Dat doen wij zonder kleine lettertjes, helder en creatief.

Uitvaartzorg De Bron in het kort

Soort bedrijf

Kinderuitvaarten
Ritueelbegeleiding
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker

Onze locatie

Logo Uitvaartzorg De Bron

Uitvaartzorg De Bron

Uitvaartzorg De Bron


Mgr. Hanssenstraat 41 5807 BA Oostrum
0638386171 Klik om te bellen