Uitvaartverzorging PF de Jong "Alpha en Omega"


Rembrandt van Rijnstraat 9 3751 VH Bunschoten-Spakenburg
0623871791 Klik om te bellen

Over Uitvaartverzorging PF de Jong "Alpha en Omega"

 

Geachte heer/mevrouw,                                                         

 

 

 

Mijn naam is Peter Frans de Jong. Ik ben getrouwd met Eveline de Graaf en samen wonen wij in Bunschoten-Spakenburg met onze dochter Jeanny.

 

 

 

In 2014 ben ik samen met mijn vrouw Eveline gestart met "Uitvaartverzorging P.F. de Jong" en door middel van deze brief wil ik mij graag aan u voorstellen.

 

 

 

Voor de start van "Uitvaartverzorging P.F. de Jong" heb ik in diverse zorginstellingen voor ouderen gewerkt, in verschillende dienstverlenende functies. Doordat ik een oplossingsgerichte manier van werken heb, lukte het mij te luisteren naar de ervaringen, wensen en meningen van cliënten. Zo kon ik de wensen die er leefden helpen verwezenlijken. De overstap van dienstverlening voor ouderen naar dienstverlening voor familie en nabestaanden die afscheid moeten nemen van hun geliefden/dierbaren, was daarom niet zo groot.

 

 

 

De opleiding "Uitvaartbegeleider" en de opleiding "Bijzondere laatste verzorging" heb ik beide met positief resultaat gevolgd bij Gaandeweg Educatie. Samen met mijn vrouw Eveline volg ik de opleiding "Stervensbegeleiding" en ook diverse cursusdagen die betrekking hebben met  "Kinderuitvaarten" zijn wij momenteel aan het  volgen. Eveline is werkzaam als leidinggevende van Christelijke Peuterspeelzaal de Peuterhof in Bunschoten en vanwege haar ervaring met kinderen, zal zij helpen met het organiseren van kinderuitvaarten.

 

 

 

Wanneer iemand die u lief is, komt te overlijden of als u weet dat u zelf niet lang meer te leven heeft, is dit een ingrijpende gebeurtenis. Er is veel verdriet, pijn, verwarring en vaak voelt u zich machteloos. Het is belangrijk om tijdens het rouwproces zo goed mogelijk afscheid te nemen van uw geliefde. Een afscheid waarin het leven van wie u afscheid neemt centraal staat.

 

 

 

Op informele wijze help ik u met het organiseren van een afscheid dat een zo persoonlijk mogelijk karakter heeft.  Inmiddels heb ik diverse uitvaarten in de gemeente Bunschoten en de gemeenten Almelo, Amersfoort, Arnhem, Baarn, Bornerbroek, Diepenveen,  Elst Gld, Enschede, Groenlo, Rosmalen, Zwolle, Zeddam en Zeewolde op deze persoonlijke manier mogen verzorgen.

 

 

 

Hoewel het een beladen onderwerp is, kan het fijn zijn om na te denken over uw eigen uitvaart. Zo kunt u uw nabestaanden helpen door uw wensen alvast kenbaar te maken.  Het is mogelijk om thuis in een persoonlijk gesprek eens rustig de zaken op een rijtje te zetten en uitleg en advies te krijgen voor een zo passend mogelijk afscheid.

 

 

 

Het is ook mogelijk om in het zogenaamde "Laatste wensenboekje" uw uitvaartwensen vast te leggen. Dit boekje kunt u bij mij opvragen

 

 

 

Wilt u geïnformeerd worden over de diverse mogelijkheden, dan kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Er kan een kostenoverzicht gemaakt worden voor de uitvaart en ik kan u adviseren welk bedrag nodig is om goed verzekerd te zijn voor de uitvaart. U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht.

 

 

 

Voor informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek kunt u contact met mij opnemen door te bellen of te mailen.

 

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming

Onze locatie

Uitvaartverzorging PF de Jong "Alpha en Omega"


Rembrandt van Rijnstraat 9 3751 VH Bunschoten-Spakenburg
0623871791 Klik om te bellen