Uitvaartverzorging en Uitvaartcentrum Maas & Waal


Koningstraat 99 6651 KK Druten
0487531759 Klik om te bellen

Over Uitvaartverzorging en Uitvaartcentrum Maas & Waal

Ons bedrijf bestaat sinds 1993, het ontstond in het pitoreske dorpje Bergharen. In 2007 zijn we naar Druten verhuis en in 2014 hebben we ons kantoor gevestigd aan de Van Heemstraweg 38 Afferden, waar we precies vijf jaar met plezier hebben gewerkt tot we ons huidige pand aan de Koningstraat 99 in Druten konden betrekken.

Ingrid van Dijk-Visser heeft op 1 juli 2013 het bedrijf gekocht van Mieke Hendriks en onze naam is in 2017 veranderd in Uitvaartverzorging en Uitvaartcentrum Maas & Waal. Zowel Ingrid van Dijk-Visser als Ellen Verberkt nemen uitvaarten aan en voeren ze geheel zelfstandig uit. Ton van Dijk heeft zich toegelegd op overbrengen, verzorgen, rouwwagen rijden en alles wat met het facilitaire stuk te maken heeft. Ans Beekhuijzen is ons steunpunt op kantoor. Met dit mooie team proberen wij de uitvaart zo te regelen en uit te voeren dat deze aan al uw wensen tegemoet komt.

Het voordeel van onze kleinschalige uitvaartverzorging is dat de familie ons kent en wij de familie. Hierdoor ontstaat een vertrouwensband waardoor er moeiteloos op al uw wensen wordt ingespeeld en ander voordeel van een kleine onderneming is, dat er bij ons meer plaats is voor persoonlijke zorg en aandacht.

Als er in uw omgevng een naaste gaat sterven of al gestorven is, komt er veel op u af. Wellicht zit u met vele vragen en vindt u het moeilijk deze te stellen. Wij willen u echter graag behulpzaam zijn en uw vragen rondom het sterven en de uitvaart beantwoorden waar we kunnen.

Wij voldoen aan de Zes Zekerheden van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg:

1. Heldere afspraken over de uitvoering.
2. Transparante kostenbegroting.
3. Goede organisatie van de uitvaart.
4. Bekwame medewerkers.
5. Doematige klachtenafhandeling.
6. Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek.


U kunt ons voor het melden van een sterfgeval dag en nacht bellen: 0487-531759

Foto's

Ons pand: Koningstraat 99 te Druten.

Soort bedrijf

Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Crematorium
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Uitvaartverzorging en Uitvaartcentrum Maas & Waal


Koningstraat 99 6651 KK Druten
0487531759 Klik om te bellen