Uitvaartverzorging Dick Koster


Vosbergerlaan 26 9761 AL Eelde
050-3095674 Klik om te bellen

Over Uitvaartverzorging Dick Koster

Tijdig uw uitvaart regelen
Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. De mensen die achterblijven hebben vaak moeite met het regelen van de uitvaart. Er moeten tijdens deze zware periode ontzettend veel keuzes worden gemaakt: voor een kist, het rouwvervoer en een locatie. Hierbij is het fijn als u weet wat de overledene het liefst had gewild. Bij Uitvaartverzorging Dick Koster kunnen wij u helpen om tijdig uw afscheid te organiseren. Zo weet u zeker dat uw uitvaart straks past bij de wensen van u en uw nabestaanden.

Wij van Uitvaartverzorging Dick Koster weten hoe belangrijk een passend, betekenisvol afscheid is. Wij ondersteunen u daarom graag bij het verzorgen van een uitvaart die aansluit op alle wensen van zowel de overledene als de achtergebleven dierbaren. Wij hopen u als nabestaande in deze tijd van rouw en verdriet met een mooi afscheid steun en troost te bieden, zodat u tot een goede rouwverwerking kunt komen.

Afscheid nemen is iets waar u waarschijnlijk liever niet bij stilstaat. De taak om een uitvaart te verzorgen wanneer een dierbare overlijdt, is dan ook vaak zwaar en emotioneel. Wij staan u graag bij in deze moeilijke tijd. Uitvaartverzorging in Groningen of Drenthe kunnen wij in overleg met u als familie volledig of gedeeltelijk van u overnemen. Wij begeleiden u op een persoonlijke en betrokken manier en realiseren zo goed mogelijk de wensen van de overledene en nabestaanden. Door de wensen van uw dierbare en naasten zo goed mogelijk uit te voeren houdt u een goede herinnering over aan de uitvaart: een belangrijke eerste stap in het rouwproces. Mede door onze geloofsovertuiging begeleiden wij ook regelmatig kerkelijke uitvaarten.

Uitvaartverzorging Dick Koster is een onafhankelijk en kleinschalig bedrijf dat inspeelt op de wensen van de multiculturele samenleving.

Sinds april 1994 verzorgen en begeleiden wij begrafenis- en crematieplechtigheden in de drie noordelijke provincies. Met name in de regio Noord-Drenthe, Haren, Hoogezand, de stad Groningen en het Westerkwartier.

Onze doelstelling is een persoonlijke uitvaart te realiseren met veel aandacht voor de nabestaanden. Persoonlijke zorg, betrokkenheid, rust, stijl en kwaliteit mag u zonder meer van ons verwachten, en persoonlijk contact vinden wij vanzelfsprekend.

Wij zijn dan ook 24 uur per dag en iedere dag van het jaar voor u bereikbaar. Vanaf het eerste telefoontje tot en met weken of soms zelfs maanden na de uitvaart kunt u een beroep op ons doen.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact krijgen met ons bedrijf. Indien u geen gehoor krijgt schakelt de telefoon automatisch door naar onze mobiele telefoon. Nemen wij niet direct op, dan zijn wij een uitvaart aan het regelen of begeleiden.
Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, wij bellen u dan gegarandeerd binnen 30 minuten terug.

Wij huren alles in wat voor een goed verloop van een stijlvolle en persoonlijke uitvaart nodig is. Wij werken niet met een uurloon of avond / nacht en weekendtoestag, zodat de totale kosten van de uitvaart dus binnen de perken blijven.

In april 2005 zijn wij als eerste uitvaartonderneming in Noord Nederland gestart met het aanbieden van het Eenvoudige Uitvaartpakket om niet-verzekerden en minima tegemoet te komen in de hoge uitvaartkosten.
De kosten van een dergelijke uitvaart zijn vanaf € 2.950,00. Incl. nazorg gesprekken. Voor dit bedrag kunnen wij u een geheel complete uitvaart aanbieden.

Wij werken samen met uitsluitend gediplomeerde uitvaartleid(st)ers.
Mede kenmerkt ons bedrijf zich dan ook door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau.


Foto's

Wij zijn op een natuurlijke manier betrokken.....

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Uitvaartverzorging Dick Koster


Vosbergerlaan 26 9761 AL Eelde
050-3095674 Klik om te bellen