Uitvaartonderneming Teylingen


Jac. van Beierenweg 97-1D 2215 KM Voorhout
06-30409466 Klik om te bellen

Over Uitvaartonderneming Teylingen

Het overlijden van een dierbare is emotioneel en ingrijpend. De dagen na een overlijden zijn heel intens. Er is tijd nodig om bij dit overlijden stil te kunnen staan terwijl tegelijkertijd veel geregeld moet worden.

Sinds 2006 begeleidt en ondersteunt Uitvaartonderneming Teylingen families na een overlijden met zorg vanuit ons hart en verstand van zaken. Wij gaan niet per definitie uit van ‘wat gebruikelijk is’ maar willen samen uw ideeën en wensen bespreken voor een écht persoonlijk afscheid.

Wij nemen alle tijd om naar u te luisteren, denken mee, doen suggesties en geven advies. Door rust te creëren ontstaat ruimte voor ideeën en wensen die we uitwerken en realiseren. Wij begeleiden praktische handelingen en regelen benodigde formaliteiten.

Als u kiest voor Uitvaartonderneming Teylingen dan kiest u voor kleinschaligheid en daarmee voor aandacht en tijd voor u. Vanaf het eerste contact tot na de uitvaart is één van ons uw vaste aanspreekpunt.

Wilma Bleeker en Willemijn Heijink zijn gediplomeerd uitvaartverzorgers met veel ervaring. Wij zijn daar waar we nodig zijn, op de achtergrond regisserend of volledig ceremonie leidend.

Wanneer u na een overlijden contact met ons opneemt, komen wij naar u toe. 
We bespreken met elkaar, wat in de loop van de dagen kan en moet worden ingevuld. 

U geeft zelf sfeer en inhoud aan het afscheid, daarvoor kijken we samen naar uw ideeën en wensen. Voor de één kan het bijzondere vaak verborgen zijn in het gewone, voor de ander zal een uitbundig afscheid passender zijn. Wij denken niet alleen mee, maar reiken u mogelijkheden en alternatieven aan.

Wilt u tijdens de afscheidsbijeenkomst veel zelf doen dan zijn wij op de achtergrond aanwezig. Wilt u praktische zaken liever aan ons overlaten, dan nemen wij deze uit handen. 

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Uitvaartonderneming Teylingen


Jac. van Beierenweg 97-1D 2215 KM Voorhout
06-30409466 Klik om te bellen