Uitvaartcentrum aan de Amstel


J.A. van Seumerenlaan 3A 1422 XS Uithoorn
06 83780583 Klik om te bellen

Over Uitvaartcentrum aan de Amstel

Wij zijn een uitvaartcentrum in Uithoorn en omstreken. Bij ons kunt terecht om afscheid van uw dierbare te nemen in alle rust en tijd die u nodig heeft. Wij bieden u een keuze uit een van onze drie smaakvol en warm ingerichte afscheids kamers. In onze aula hebben wij zitplaatsen voor 65 personen.

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal
Uitvaartcentrum aan de Amstel en Elegance Uitvaart in Uithoorn staan graag voor u klaar wanneer u op zoek bent naar professionele begeleiding bij het regelen van een uitvaart van een dierbare. De periode waarin u de uitvaart van uw dierbare dient te regelen, is voor uzelf een periode van intense rouw en verdriet, maar ook een waarin er praktische zaken goed en snel geregeld dienen te worden. Eén van deze zaken is een uitvaart.

Wij zijn er om u te begeleiden, ondersteunen en adviseren tijdens dit proces, maar u houdt hierbij uiteraard wel zelf volledige inspraak om de uitvaart precies zo vorm te kunnen geven, dat deze een perfecte afspiegeling is van het leven en de persoonlijkheid van de overledene.

Mocht u nog vragen hebben of verdere informatie willen kunt u contact met ons opnemen.

Foto's

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartonderneming

Onze locatie

Uitvaartcentrum aan de Amstel


J.A. van Seumerenlaan 3A 1422 XS Uithoorn
06 83780583 Klik om te bellen