Uitvaartcateraar


Molenvenseweg 60 5261 AL Vught
0736578640 Klik om te bellen

Over Uitvaartcateraar

UItvaartcateraar maakt deel uit van een nieuwe generatie uitvaartcateraars, die het belangrijk vindt dat er minder afstandelijk met de dood wordt omgegaan dan in deze moderne tijd vaak het geval is.

Wij verzorgen een condoleance dan ook in nauwe samenspraak met de betrokkenen. Daarvoor nemen wij zoveel tijd als u nodig hebt.

Bovendien is degene die de condoleance met u
bespreekt ook degene die de uitvoering begeleidt.

U heeft dus een vaste aanspreekpunt.

Iedereen denkt er wel eens na over de dood.
Maar stel dat u plotseling komt te overlijden?
Is er dan iemand die weet wat u wilt?
Zijn er woorden die u gezegd wilt hebben?
Muziek die u graag wilt horen?
Herinneringen die u wilt meegeven?
Met andere woorden;
Bent u wel zeker van een goede afloop?

Uitvaart rituelen veranderen. Mede door de invloed van mensen uit andere landen en culturen. Want in sommige culturen is eten & drinken een belangrijk onderdeel van het afscheid van de overledene.
Een borreltje op de uitvaart was vroeger al niet ongewoon, soms werd het gedronken voordat de uitvaart plaatsvond, bij het afleggen van de overledene bijvoorbeeld. Maar ook tijdens de koffietafel na afloop van de uitvaart. Onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie, een biertje een goed glas wijn of zelfs champagne voor een toast op de overledene. De culinaire invulling wordt daarbij niet vergeten.

Sommige nabestaanden sluiten de uitvaart af op een plek waar de overledene graag was, bijvoorbeeld in de aula van een muziekcentrum of de kerk waar hij of zij als koorlid oefende. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de condoleance plechtigheid en de koffietafel thuis te houden, of in de openlucht bijvoorbeeld in de tuin of op het plaatselijk kerkhof.

Toespraken, muziek, de koffietafel. Dit zijn de gebruikelijke onderdelen van een uitvaart. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheid om iets anders te kiezen. Hedendaags kunt u afwijken van wat “standaard” is ook wat betreft de culinaire invulling. Steeds meer mensen kiezen voor iets speciaals dat bijdraagt aan het afscheid van de overledene.

Gastheerschap………..
Is het niet fijn als de gasten, de nabestaanden correct worden bediend van de nodige dranken en versnaperingen? Precies! Onze samenwerkers zijn inzetbaar voor condoleances & overige aangelegenheden. Onze kernwoorden; integer, accuraat, flexibel & zelfstandig zijn vanzelfsprekend.

Foto's

Soort bedrijf

Catering / bloemenservice

Onze locatie

Uitvaartcateraar


Molenvenseweg 60 5261 AL Vught
0736578640 Klik om te bellen