Uitvaartbegeleiding Buitengewoonafscheid


Amazonenlaan 41 5631 KX Eindhoven
06 26942752 Klik om te bellen

Over Uitvaartbegeleiding Buitengewoonafscheid

Het unieke leven zorgvuldig terugbrengen in een mooi en passend afscheid. Een afscheid waar achteraf met een goed gevoel op terug kan worden gekeken. 

Karen Admiraal haar uitvaartonderneming Buitengewoonafscheid verzorgd uitvaarten door heel Nederland. Karen is een gepassioneerde uitvaartbegeleider en begeleid sinds 2013 families op een vernieuwende, betrokken en moderne manier. De families die kiezen voor haar onderneming staan open voor creativiteit, hebben veel eigen invulling en willen zich laten inspireren. 

Keuze vrijheid

Doordat Buitengewoonafscheid een kleine en onafhankelijke onderneming is heeft de familie het voordeel dat er geen beperkingen zijn in de keuzes die gemaakt worden. Er zijn geen contracten met vaste leveranciers of locaties. Zo zei ooit een klant van haar: "Het was een afscheid voor ons en door ons." 

Heb je ergens anders een uitvaartverzekering lopen? Ook dan kan je bij Buitengewoonafscheid terecht, je bent altijd vrij in de keuze van uitvaartondernemer. 

Bijzondere uitvaartlocaties

Buitengewoonafscheid heeft een groot netwerk van bijzondere afscheidslocaties buiten de crematoria en de begraafplaatsen om. Denk hierbij aan een boerderij temidden van de natuur, het bijzondere pand van St. Joris Doele, SS Rotterdam, in het lievelingscafe of afscheid nemen in je eigen tuin. Alles kan en mag, als het maar goed voelt en passend is. 

Thuis opbaren

Vaak doet het een familie goed de laatste dagen met elkaar door te brengen op een plek die vertrouwd voelt. Karen is daarom gespecialiseerd in thuisopbaringen waardoor de laatste verzorging en een condoleance vaak thuis plaatsvindt. Er zijn veel mogelijkheden betreft het opbaren, met of zonder koeling, op het bed, in een kist, in een zachte omhulsel, mand of opbaarplank. Zij informeert over de mogelijkheden, jullie maken de keuzes. 

 
Voorbereiding tijdens leven

Laten we naast het vormgeven van ons leven ook ons afscheid voorbereiden. Karen bied vrijblijvend en kosteloos een oriënterend gesprek aan waarin zij gezamenlijk met de familie alvast een passende vorm zoekt voor wanneer het zover is. Deze voorbereiding tijdens leven kan voor rust en duidelijkheid zorgen.  

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Ritueelbegeleiding
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Uitvaartbegeleiding Buitengewoonafscheid


Amazonenlaan 41 5631 KX Eindhoven
06 26942752 Klik om te bellen