Uit Handen uitvaartbegeleiding


Nachtegaallaan 76 2665 EJ Bleiswijk
0612709031 Klik om te bellen

Over Uit Handen uitvaartbegeleiding

Persoonlijk en betrokken begeleid ik u bij het vormgeven van het afscheid van uw dierbare. In de emotionele en hectische tijd na het overlijden neem ik de tijd voor u; tijd waarin we de uitvaart voorbereiden, maar ook tijd waarin ruimte is voor verdriet en mooie herinneringen. 

Mijn naam is Marjo van der Schoor-de Jong. Ik ben uitvaartbegeleider vanuit de volle overtuiging dat goed afscheid nemen heel belangrijk is. Een mooie uitvaart is immers het laatste dat je de overledene kunt geven. Als je daar met volle tevredenheid op terug kunt kijken, zal dat helpen bij het rouwproces. Een afscheid dat eer doet aan de persoon die is gestorven en troost biedt aan de nabestaanden, dat is mijn missie! 
Wilt u mij de uitvaart van uw naaste laten verzorgen? Dat doe ik met oprechte aandacht voor u en de andere nabestaanden, maar ook met aandacht voor de overledene. Vanaf het moment van overlijden tot en met de begrafenis of crematie kunt u op mij rekenen!
Ik denk in mogelijkheden in plaats van in beperkingen en hecht waarde aan details. Mijn streven is om, samen met de nabestaanden, elke uitvaart zo persoonlijk en passend mogelijk te maken. Oftewel: "Samen voor een uniek afscheid"

In de regio's Lansingerland en Midden-Delfland verzorg ik regelmatig uitvaarten, maar ook buiten deze regio's ben ik werkzaam. In geval van overlijden kunt u mij dag en nacht bellen op 06 127 090 31. In andere gevallen liever overdag bellen of een mail sturen naar info@uithandenuitvaart.nl. 

Foto's

Marjo van der Schoor-de Jong, Uit Handen uitvaartbegeleiding

Soort bedrijf

Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Uit Handen uitvaartbegeleiding


Nachtegaallaan 76 2665 EJ Bleiswijk
0612709031 Klik om te bellen