Tumulus Uitvaart


Weverstraat 5 6851 AC Huissen
026 - 32 58 440 Klik om te bellen

Over Tumulus Uitvaart

Naast u, Met u

Mijn naam is Cunera Schaapveld, gecertificeerd uitvaartbegeleider. Ik heb een zeker gemak ontwikkeld met de dood. Dat klinkt misschien raar, maar na het overlijden van mijn echtgenoot, broer, ouders en schoonouders, weet ik wat het is om nabestaande te zijn en hoe belangrijk het is om goed afscheid te nemen. Na 25 jaar onderwijs raakte ik geïnspireerd door de meelevende behulpzaamheid van een uitvaartbegeleider; ‘Naast u, Met u’ werd mijn motto.

Bij het overnemen van Tumulus, trad ik in de voetsporen van de oprichters (1998). Ik werk vanuit diezelfde liefdevolle en laagdrempelige grondhouding: samen vormgeven aan een afscheid in de geest van de overledene.

Met warmte, aandacht en elegantie

Door goed naar u te luisteren, de tijd te nemen, rust en ruimte te creëren, zorg ik voor een passende en persoonlijke uitvaart met aandacht voor detail. We “groeien” zo naar een betekenisvol afscheid.

Helderheid over organisatie en financiën; mét of zónder verzekering

Alle beslissingen nemen we met aandacht en stap voor stap. Ik laat u steeds weten aan welke kosten u moet denken. Is er een budget waarbinnen de uitvaart gerealiseerd moet worden? Dan houd ik daar rekening mee.

Wel of niet verzekerd? U kunt altijd bij mij terecht!

Dag en nacht bereikbaar

Werkend vanuit Huissen en Velp, begeleid ik ook plechtigheden buiten Gelderland. De afstand is nooit een probleem. Ik sta dag en nacht voor u klaar.

Vóór, tijdens en ná de uitvaart

Wilt u uw gedachten laten gaan over een uitvaart? Dan maak ik vrijblijvend en kosteloos een afspraak met u.

Ik help u bij elke stap, van het geven van de laatste zorg tot aan de begrafenis -of crematieplechtigheid. Éénzelfde persoon… dat voelt vertrouwd.

Na afloop van de uitvaart ondersteun ik u, als u dat wenst, bij zowel de administratieve als emotionele zorgen die er kunnen zijn.

Foto's

Betrokken, warme begeleiding naar een bijzonder afscheid

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Tumulus Uitvaart


Weverstraat 5 6851 AC Huissen
026 - 32 58 440 Klik om te bellen