Stiltebeeld


Berg en Dalseweg 311 6522 CJ Nijmegen
06-12417456 Klik om te bellen

Over Stiltebeeld

Stiltebeeld verzorgt geen uitvaarten, maar houdt zich bezig met het vastleggen van beelden en herinneringen die voor nabestaanden bij de rouwverwerking een kostbare betekenis hebben.

Stiltebeeld legt ‘de grenzen van het leven vast’ door dodenmaskers en afgietsels (3D) te maken van doodgeborenen, overledenen, zwangeren, baby’s, kinderen en volwassenen. Daarnaast werk ik als fotograaf, bij ziekbed, opbaring, afscheid, uitvaart, begrafenis of crematie,
Ik werk graag persoonlijk, dichtbij en met mensen. Ik probeer beelden en foto’s te maken die als troost en steun kunnen functioneren bij intense levensgebeurtenissen of rouwverwerking.

Stiltebeeld houdt zich mede speciaal bezig met te vroeg geboren baby's, doodgeboren of engelenkindjes omdat juist deze groep nabestaanden met lege handen achterblijft. Er bestaat nauwelijks kans om kennis te maken met je kindje. Door een fotoreportage, afdrukjes, afgietsels en hier beelden van te maken hoop ik een rol te spelen in de rouw- en verdrietverwerking van deze intense gebeurtenis. Er blijft voor ouders een tastbaar aandenken over waar zij altijd naar kunnen kijken.
Mijn werk heeft mede een hulpverlenende functie. Het draagt er aan bij om gebeurtenissen een plekje te geven in iemands leven.

Foto's

Zonlicht maakt dit afscheid tot een kostbaar moment

Soort bedrijf

Uitvaartfotografie en herinneringsbeelden, urnen, afgietsels doodgeboren kindjes, dodenmaskers, handafdrukken

Onze locatie

Stiltebeeld


Berg en Dalseweg 311 6522 CJ Nijmegen
06-12417456 Klik om te bellen