Stilleven Uitvaart


Spoorstraat 2 4101 XK Culemborg
0683166033 Klik om te bellen

Over Stilleven Uitvaart

Stilleven Uitvaart staat naast u bij afscheid en verlies

Vanuit kennis en ervaring wordt de uitvaart precies volgens uw wensen verzorgd, dat is vanzelfsprekend. Maar in deze moeilijke periode in uw leven brengt Stilleven veel meer dan dat.

Machteld Detmers luistert naar uw verhaal, heeft oog voor uw eigenheid en helpt u bewust keuzes te maken die passen bij u en uw dierbare. Ze creëert ruimte en rust zodat u ook tijd heeft om stil te staan bij wat er gebeurt, verdriet toe te laten en verbinding te voelen met anderen. Want niet alleen een mooie, persoonlijke uitvaart is belangrijk, maar ook de weg en de dagen daar naartoe. Al die verschillende momenten van waarde maken samen een betekenisvol afscheid.

Ritueelbegeleiding en spreken bij afscheid

Soms is er zoveel wat u zou willen zeggen maar kunt u de woorden niet vinden. Machteld Detmers kan u helpen en schrijft een in memoriam, uw verhaal over/herinneringen aan uw dierbare. Ook leest zij het desgewenst voor tijdens het afscheid.

Wilt u dat Machteld als ritueelbegeleider zorg draagt voor de afscheidsceremonie? Dat kan. Samen wordt er gezocht naar symbolen, rituelen, handelingen van betekenis. Machteld denkt mee over muziek, gedichten en andere teksten. Op de dag van de uitvaart heeft zij de leiding tijdens de plechtigheid die evenwichtig en goed is opgebouwd.

Vrijblijvend en gratis voorgesprek

Het brengt rust om nog het zover is alvast in gesprek te gaan om u te oriënteren op de mogelijkheden voor uw uitvaart. Ook bij een aanstaand overlijden van een naaste kan het prettig zijn om ieders wensen op een rijtje te zetten. Zo kunt u in die laatst gegeven tijd uw aandacht richten op elkaar en op wat wezenlijk van belang is in het licht van het naderende afscheid.

U kunt het gesprek ook gebruiken als kennismaking om te zien of het ´klikt´. Zo weet u zeker dat u en uw familie als het zover is in goede handen zijn.

Naar aanleiding van wat er besproken is, krijgt u een verslag met daarin uw wensen en desgewenst een indicatie van de kosten als leidraad voor uw nabestaanden.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Ritueelbegeleiding
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Stilleven Uitvaart


Spoorstraat 2 4101 XK Culemborg
0683166033 Klik om te bellen