Stichting Uitvaartkosten Reservering


Damlaan 64 2265 AP Leidschendam
070-3202040 Klik om te bellen

Over Stichting Uitvaartkosten Reservering

Natuurlijk wil niemand denken aan het feit dat je ooit dood gaat. Toch staat het ons allemaal te wachten. Bij een sterfgeval breekt een moeilijke en emotionele periode aan en het laatste waar men dan aan wil denken zijn de kosten van de uitvaart. Toch zijn er veel mensen niet of te weinig verzekerd. Door een goede verzekering af te sluiten, kunnen al uw wensen verwezenlijkt worden en hoeven uw nabestaanden niet voor de kosten op te draaien.
Wanneer u denkt onvoldoende verzekerd te zijn voor uw uitvaart, nemen wij graag uw administratie met u door. Wij kunnen u helpen met het afsluiten van een nieuwe verzekering op maat, hiervoor werken wij nauw samen met diverse verzekeraars en tussenpersonen om ook hierbij u objectief te kunnen adviseren en samen met u een polis te vinden die bij u en uw situatie past. Hoe aantrekkelijk het soms ook lijkt, sluit geen natura-polis af !! Vaak zijn de voorwaarden hiervan misleidend en vallen de kosten uiteindelijk toch hoger uit !!
Of, als verzekeren niet meer mogelijk is, kunnen wij u adviseren bij het vooruitbetalen van de toekomstige uitvaart door middel van een storting bij “Stichting Uitvaartkosten Reservering”. Een 3-koppig bestuur en bestuurt deze stichting en draagt zorg over het, aan ons toevertrouwde, geld volgens een zorgvuldig opgesteld en gedeponeerd reglement welke wij u op verzoek zullen toezenden indien u meer informatie wenst over dit onderwerp. Verdere informatie in een persoonlijk -geheel vrijblijvend- gesprek is zeker ook mogelijk, u kunt hiervoor contact met ons opnemen, wij zullen de uitvaartwensen inventariseren en u adviseren over de mogelijkheden.
Deze stichting heeft geen winstoogmerk en wordt derhalve als service kostenloos aangeboden door Van Der Helm uitvaartzorg, Schols Uitvaarten en Boer & van der Helm Uitvaartzorg.

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming

Onze locatie

Stichting Uitvaartkosten Reservering


Damlaan 64 2265 AP Leidschendam
070-3202040 Klik om te bellen