Segbroek Uitvaartverzorging Den Haag


Stadhoudersplantsoen 68 2517 SG 's-Gravenhage
070 3625961 Klik om te bellen

Over Segbroek Uitvaartverzorging Den Haag

Haagse onderneming Segbroek Uitvaartverzorging,

"Kleinschalig met persoonlijke aandacht. Voor elk budget is er een op maat gemaakte crematie of begrafenis die ze samen met nabestaanden tot een waardevolle dierbare herinnering maken. Bezoekt u hiervoor ook de website, www.segbroekuitvaart.nl Het werkgebied is Groot Den Haag (+25 km)." 

Vertrouwd en transparant in kosten

Vast aanspreekpunt is Uitvaartverzorger Erik de Jong, die met deskundige en kostenbesparende adviezen u terzijde staat. Er is al een verzorgde budget crematie met de levering van rouwbrieven vanaf € 2995,-. Voor een complete begrafenis zijn de kosten circa € 5000,- en op een natuurbegraafplaats circa € 7500,- (incl eigen plekje)

Informatie begraafplaatsen en crematoria

Bezoek ook de website voor de filmpjes met informatie van alle begraafplaatsen en crematoria in de regio Haaglanden. Bestelt u via de website de unieke wensenbewaarkaart " Zo wil ik mijn uitvaart", daarmee kunt u vooraf de gehele uitvaart op papier zetten. U bespaart daar de nabestaanden veel onzekerheid mee. Met een ingevulde wensenbewaarkaart kunt u vervolgens bij een kostenopgaaf aanvragen en kunt u desgewenst de uitvaart verzekeren. Belt u vrijblijvend voor meer informatie 070-3625961 of mail naar info@segbroekuitvaart.nl." 

Video

Voor ieder budget maatwerk in dienstverlening.

Foto's

Segbroek Uitvaartverzorging Den Haag in het kort

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Crematorium
Rouwvervoer
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzekering
Uitvaartverzorging
Woningontruiming

Certificeringen

Diploma Stichting Vakopleiding Uitvaartverzorging (STIVU)

Artikelen

Natuurbegraafplaatsen Zuid Holland

Gouda en Rotterdam In de regio Den Haag is vooralsnog geen natuurbegraafplaats. Wel zijn er natuurlijk begraafplaatsen waar nog prima een mooi eigen plekje te vinden is. Maar als het om een natuurbeg...