Segbroek Uitvaartverzorging Den Haag


Stadhoudersplantsoen 68 2517 SG 's-Gravenhage
070 3625961 Klik om te bellen

Over Segbroek Uitvaartverzorging Den Haag

Haagse onderneming Segbroek Uitvaartverzorging,

"Kleinschalig met grootse aandacht. Voor elk budget is er een op maat gemaakte crematie of begrafenis die ze samen met nabestaanden tot een waardevolle dierbare herinnering maken. Bezoekt u hiervoor ook de website, www.segbroekuitvaart.nl Het werkgebied is Groot Den Haag (+25 km).Er is al een verzorgde crematie met de levering van rouwbrieven vanaf € 2995,-. Voor een complete begrafenis zijn de kosten circa € 5000,- en op een natuurbegraafplaats circa € 7500,- (incl eigen plekje)" 

Vertrouwd en verzorgd

Vast aanspreekpunt is Uitvaartverzorger Erik de Jong, die met deskundige en kostenbesparende adviezen u terzijde staat. Aan ervaring ontbreekt het Erik de Jong zeker niet. Als voormalig bedrijfsleider van de bekende uitvaartonderneming 't Statenhuys, voormalig dependancehouder bij CUVO en unitmanager bij 't Leidse Huys is Erik bekend met bijzondere uitvaarten waarbij veel belangstellenden aanwezig zijn. Vaak worden bij deze uitvaarten advertenties geplaatst in de landelijke dagbladen. Ook uitvaarten waarbij Militaire Eer of Korpseer van toepassing is, is er bekendheid met de van toepassing zijnde protocollen. Kortom, of het nu gaat om een uitvaart in besloten kring of een uitvaart met veel belangstelling, u kunt met een gerust hart de zorg uit handen geven. Uiteraard alles in goed overleg met de nabestaanden, immers zij bepalen het verloop van de plechtigheid. 

Informatie begraafplaatsen en crematoria

Bezoek ook de website www.segbroekuitvaart.nl voor de filmpjes met informatie van alle begraafplaatsen en crematoria in de regio Haaglanden. Bestelt u via de website de unieke wensenbewaarkaart " Zo wil ik mijn uitvaart", daarmee kunt u vooraf de gehele uitvaart op papier zetten. U bespaart daar de nabestaanden veel onzekerheid mee. Met een ingevulde wensenbewaarkaart kunt u vervolgens bij een kostenopgaaf aanvragen en kunt u desgewenst de uitvaart verzekeren. Belt u vrijblijvend voor meer informatie 070-3625961 of mail naar info@segbroekuitvaart.nl." 

Voor ieder budget maatwerk in dienstverlening.

Foto's

Eigenaar Erik de Jong

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Crematorium
Rouwvervoer
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzekering
Uitvaartverzorging
Woningontruiming

Certificeringen

Diploma Stichting Vakopleiding Uitvaartverzorging (STIVU)

Artikelen

Natuurbegraafplaatsen Zuid Holland

Gouda en Rotterdam In de regio Den Haag is vooralsnog geen natuurbegraafplaats. Wel zijn er natuurlijk begraafplaatsen waar nog prima een mooi eigen plekje te vinden is. Maar als het om een natuurbegraafplaats...

Onze locatie

Segbroek Uitvaartverzorging Den Haag


Stadhoudersplantsoen 68 2517 SG 's-Gravenhage
070 3625961 Klik om te bellen