Saskia Driezen


Oude Kerkpad 4c 2461 EW Ter Aar
06 11400829 Klik om te bellen

Over Saskia Driezen

Een uitvaart is een bijzonder en onomkeerbaar en ingrijpend moment in het leven en ik zie mijzelf als een gids die mensen daarin begeleid. Ik luister naar wat nodig is, vraag door en sluit aan bij de belevingswereld van de rouwenden. Daar zijn doorgaans meerdere gesprekken voor nodig. Het afscheid van een dierbare vraagt om een persoonlijke-  en zorgvuldige begeleiding. Met oprechte aandacht, toewijding en voldoende tijd bied ik hulp, rust en overzicht in een verdrietige en hectische periode.

Er moeten in een korte periode een groot aantal beslissingen worden genomen en zaken worden geregeld. Daarbij is veel ruimte voor uw eigen inbreng en inzichten, vanuit eigen achtergrond of traditie.

Naast de vele nieuwe vormen van ceremonies kan ik vanuit mijn christelijke achtergrond u ook terzijde staan bij het vormgeven van een religieuze plechtigheid of een plechtigheid met enkele religieuze accenten.

Na de uitvaart volgt er altijd een nazorggesprek. Dit gesprek vindt plaats op het moment dat de rouwende er aan toe is en gaat over oprechte aandacht voor de achterblijver(s). Ik laat mensen op adem komen door hun verhaal te laten vertellen.

 Wellicht wilt u eens van gedachten wisselen over een/uw uitvaart. Dan bent u welkom voor een informatief kennismakingsgesprek in mijn praktijk of bij u thuis.

Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 06-11400829 of mailen naar: saskia@saskiadriezen.nl

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op mijn website www.saskiadriezen.nl

U vindt daar ook een handige checklist en een uitvaartwensenboekje.

Betrokken & Zorgvuldig

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenisverzorging
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Logo Saskia Driezen

Saskia Driezen

Saskia Driezen


Oude Kerkpad 4c 2461 EW Ter Aar
06 11400829 Klik om te bellen