Samen Afscheid


Grote Molenstraat 1 6661 DB Elst gld
06 54990748 Klik om te bellen

Over Samen Afscheid

Samen Afscheid uitvaartzorg & afscheidshuis

Naast onze eigen uitvaartonderneming presenteren wij u een bijzonder concept in de uitvaartzorg waarin wij alle faciliteiten in eigen beheer hebben om een persoonlijk afscheid te garanderen waarbij wij alle diensten kunnen leveren zonder uitbesteding aan derden. Samen Afscheid is een ervaren uitvaartonderneming en heeft een afscheidshuis in Elst (gld)

Vanuit liefde en passie voor mensen is de samenwerking tussen Van den Heuvel uitvaartverzorging, Ilya uitvaartzorg en Van der Meer Natuursteen ontstaan.
Wij geloven oprecht in eerlijke tarieven, geen urenlimiet in het regelen van een uitvaart en altijd één uitvaartleider die alles voor u regelt en dagelijks persoonlijk contact met u heeft.
Daarnaast kunnen onze eigen medewerkers u adviseren op het gebied van grafmonumenten, urnen, as-sieraden, bloemen, kisten en rouwvervoer.

Voor meer informatie, het aanvragen van een vrijblijvende offerte, het bespreken van een uitvaart of voor nazorg kunt u contact met ons opnemen info@samenafscheid.nl of kijken op onze website www.samenafscheid.nl

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming

Onze locatie

Samen Afscheid


Grote Molenstraat 1 6661 DB Elst gld
06 54990748 Klik om te bellen