Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding


Schoutenweg 43 7413 XA Deventer
0570 442 025 Klik om te bellen

Over Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding

Een uitvaart die precies past; bij de overledene én bij u

Betrokken, informeel en in alle rust leid ik u langs alle keuzes die belangrijk zijn. Zo krijgt de uitvaart gaandeweg vorm en wordt het altijd een persoonlijke begrafenis of crematie.

Werkwijze

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Ik geef daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks kom ik bij u langs. Ik denk en kijk met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart. Elke keer is het weer bijzonder om te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt.

Altijd uniek

Elke uitvaart is uniek, want elke mens is uniek. Ik werk nooit met standaardoplossingen. Dat wil niet zeggen dat je soms juist bewust wilt aansluiten bij een traditie. Het is niet het doel om een zo origineel mogelijke uitvaart te organiseren, maar een zo persoonlijk mogelijke. En soms betekent dat juist heel traditioneel. Omdat u door mijn begeleiding langzaam maar zeker naar de uitvaart toe leeft wordt het altijd een passende begrafenis of crematie.

Uitvaartverzorging in Deventer? Ik help u graag verder

Heeft u vragen over uitvaartverzorging in Deventer? Of wilt u eens kennis maken? Dat kan uiteraard. U kunt mij altijd bellen en ik kom graag naar u toe om u verder te informeren of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij een overlijden ben ik dag en nacht bereikbaar via 0570-44 20 25

Soort bedrijf

Uitvaartverzorging

Onze locatie

Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding


Schoutenweg 43 7413 XA Deventer
0570 442 025 Klik om te bellen