PCB uitvaartzorg


Donaudreef 25 3561 EL Utrecht
030-262 22 44 Klik om te bellen

Eigentijds en middelgroot
Protestant
Warm en intiem uitvaartcentrum

Over PCB uitvaartzorg

Over ons
Van huis uit is PCB Uitvaartzorg dan misschien echt een Protestants Christelijke organisatie, opgericht zelfs vanuit de Protestantse kerken in Utrecht, maar tegenwoordig beperkt PCB Uitvaartzorg zich al lang niet meer tot kerkelijke uitvaarten alleen. Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen die een persoonlijke, mooie, stijlvolle uitvaart wenst.

Ondersteuning en advies
Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Gevoelens van verdriet, woede, pijn en gemis strijden om voorrang. In de periode vlak na het overlijden is het soms moeilijk om de gedachten goed op een rij te krijgen. Dan is het goed als er iemand is die hierbij ondersteunt en adviseert, zonder de regie over te nemen. PCB Uitvaartzorg helpt u graag bij het verwerkingsproces en het regelen van een mooie uitvaart.

Persoonlijk
Het regelen van een uitvaart die past bij de wensen en het leven van de overledene is van groot belang voor de verwerking van het verlies. Hierin kan PCB Uitvaartzorg in elke situatie persoonlijke hulp bieden.

Contact
Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan doordeweeks én in het weekend 24 uur per dag voor u klaar.

Foto's

Team

Soort bedrijf

Uitvaartverzorging

Onze locatie

PCB uitvaartzorg


Donaudreef 25 3561 EL Utrecht
030-262 22 44 Klik om te bellen