Paulien Graves Uitvaartbegeleiding B.V.


Proosdijstraat 12 5236 AT 's-Hertogenbosch
073 888 5808 Klik om te bellen

Over Paulien Graves Uitvaartbegeleiding B.V.

"Bij ons staat intiem en persoonlijk afscheid nemen centraal. Nabestaanden kunnen in ons kleinschalige uitvaartcentrum in huiselijke sfeer afscheid nemen van hun naaste."

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding verzorgt uitvaarten en begeleidt nabestaanden. We zijn vooral actief in Noord-Brabant en met name in ‘s-Hertogenbosch, Empel, Rosmalen, Nuland en omstreken.

Het Afscheidshuis

Het Afscheidshuis, gevestigd in een oude pastorie in Den Bosch, biedt nabestaanden de ruimte om in huiselijke sfeer afscheid te nemen van hun naaste. Er is alle tijd – indien gewenst 24 uur per dag – voor samenzijn, emoties en herinneringen. Het Afscheidshuis beschikt over twee rouwkamers (een op afspraak en een 24-uurskamer) en een ruimte voor een kleine afscheidsdienst. Ook als de uitvaart niet door Paulien Graves Uitvaartbegeleiding wordt verzorgd kunt u gebruik maken van Het Afscheidshuis. 

Omdat de zorg bij ons niet ophoudt na de uitvaart, worden er ook activiteiten georganiseerd rondom rouwverwerking zoals het maandelijkse Bakkie Troost en diverse lezingen. 

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn keurmerkhouder van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Dit keurmerk is er voor uitvaartondernemers met een persoonlijke benadering die op maat gemaakte uitvaarten verzorgen. Het is een bijzonder keurmerk doordat de beoordeling plaatsvindt door de nabestaanden en niet door een extern bureau. Keurmerkhouders zijn altijd kleinschalige, lokale ondernemingen waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Ook nemen de ondernemers alle tijd die nodig is om de uitvaart te verzorgen en hebben ze één vast aanspreekpunt voor de nabestaanden.

Foto's

Uitvaartbegeleidster Paulien Graves

Soort bedrijf

Afscheidshuis
Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartverzorging

Artikelen

De uitvaart: een intiem en persoonlijk afscheid

Afscheid nemen van een dierbare doet u maar één keer. U wilt het goed doen en daar komt veel bij kijken. Weet u waar u aan moet denken bij een uitvaartplechtigheid? Een aantal van de aspecten...

Onze locatie

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding B.V.


Proosdijstraat 12 5236 AT 's-Hertogenbosch
073 888 5808 Klik om te bellen