Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam


Pieter de Hoochstraat 76 hs 1071 EJ Amsterdam
085-0160028 Klik om te bellen

Over Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam

Een liefdevol afscheid voor iedereen

Onyx Uitvaartverzorging is een kleinschalige uitvaartonderneming. Dat is een bewuste keuze. Ons doel is een afscheid te verzorgen dat past bij het geleefde leven. Een persoonlijk afscheid waar u later met een goed gevoel op kunt terugkijken. Daar is aandacht en tijd voor nodig. Doordat we klein zijn kunnen we deze geven. Wij hebben bij onze werkwijze een paar uitgangspunten. Deze zorgen ervoor dat u in alle rust afscheid kunt nemen.

Uw wensen staan voorop

We nemen alle tijd om uw wensen te bespreken en leggen de verschillende mogelijkheden uit. We geven u de tijd om besluiten te nemen en inspireren u met alternatieven. In alle rust werken we toe naar een persoonlijk afscheid. Onze werkwijze zorgt ervoor dat u de regie heeft waar u dat wilt en dat wij u ontzorgen waar u dat wilt.

Eén vaste contactpersoon

De uitvaartleider die bij u thuis komt om de uitvaart te bespreken, blijft uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij begeleidt u ook op de dag van de uitvaart. Zo hoeft u niet telkens opnieuw iets uit te leggen. 

Begroting binnen 24 uur

U ontvangt altijd binnen 24 uur een begroting. LIever vertellen we u al tijdens of kort na het eerste gesprek wat de kosten van de uitvaart zullen zijn, zodat u nog vóór we een locatie vastleggen goed overzicht heeft en weloverwogen een besluit kunt nemen. We werken met een aannametarief voor onze diensten. Daarbij komen de kosten van producten en diensten. Wij zijn onafhankelijk. Dat betekent dat het voor ons niet uitmaakt van welke leverancier een kist komt, of voor welk crematorium of welke begraafplaats u kiest.

Voorgesprek en wensenboekje

Wilt u al bij leven kennismaken? Zich laten informeren wat de mogelijkheden zijn? Een begroting ontvangen? We komen gratis en vrijblijvend bij u langs. Wilt u wel uw wensen op papier zetten, maar nog niet met ons spreken? Vraag dan het gratis wensenboekje aan.

Video

Foto's

Uitvaartondernemer Arianne van Dorth

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Dementievriendelijk uitvaartverzorger

Onze locatie

Logo Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam

Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam

Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam


Pieter de Hoochstraat 76 hs 1071 EJ Amsterdam
085-0160028 Klik om te bellen