Omen Uitvaartzorg, Huys van Herinnering


Oostdorperweg 151 2242 NJ Wassenaar
070-5146100 Klik om te bellen

Over Omen Uitvaartzorg, Huys van Herinnering

Bij Omen Uitvaartzorg is ieder afscheid uniek!
WASSENAAR - Omen Uitvaartzorg heeft geïnvesteerd in het ‘Huys van Herinnering’ en heeft met dit unieke uitvaartcentrum een totaalconcept aan mogelijkheden gerealiseerd voor Wassenaar én omstreken, 10 minuten rijden vanuit Voorschoten, Leiden, Katwijk, Oegstgeest, Scheveningen, Den Haag-Noord, Leidschendam en Voorburg.

Omen Uitvaartzorg heeft het ‘Huys van Herinnering’ (uitvaartcentrum aan de Oostdorperweg 151 in Wassenaar) én een ceremonieruimte genaamd ‘de Omarming’. De ceremonieruimte heeft 100 zitplaatsen, een warme uitstraling en is kleurrijk ingericht om in alle rust vorm te kunnen geven aan een persoonlijk laatste afscheid van een dierbare. Het verzorgen van diensten, ceremonies en bijeenkomsten voorafgaande aan een crematie of begrafenis, cateringmogelijkheden tijdens condoleances of (informele) bijeenkomsten en alles wat daarbij verder komt kijken. Uitgaande van 60 minuten voor een ceremonie en 90 minuten voor een bijeenkomst ervoor of erna ervaart men als zeer plezierig.

De mogelijkheden zoals opbaringen, afscheidsdiensten en condoleances voor grote gezelschappen, maar ook voor een intiem gezelschap kunnen in eigen beheer gemakkelijker georganiseerd worden, zelfs voor bijvoorbeeld een herdenkingsdienst ’s-avonds of in het weekend. We hoeven nu niet meer uit te wijken naar een aula van een crematorium. ‘De Omarming’ ademt de sfeer uit van menselijke maat met een werkelijk warm gevoel van ‘een troostbare arm om je heen’.

Naast de realisatie van het ‘Huys van Herinnering’ met alle aanwezige kamers, vormt het menselijke aspect onze drijfveer. "Wij, Edward Kardol en Richard Jongejan, staan als gediplomeerde en ervaren uitvaartverzorgers sinds 1990 inmiddels bekend om de persoonlijke dienstverlening rondom een overlijden. Het laatste afscheid wordt door ons georganiseerd met uiterste zorg, betrokkenheid en menselijk gevoel. Zeven dagen per week 24 uur per dag rechtstreeks bereikbaar. Samen met alle aanwezige en moderne faciliteiten in het ‘Huys’ hebben we nu werkelijk alles onder één dak. "

"Wij verzorgen de uitvaart ook als u geen verzekering heeft of als u bij een ander uitvaartbedrijf verzekerd bent. Iedereen is welkom op onze locatie. Graag laten wij u kennismaken met onze dienstverlening. Vrijblijvend informeren wij u over de mogelijkheden op maat en uw persoonlijke uitvaartwensen."

Het ‘Huys van Herinnering’ is hét adres voor alles wat te maken heeft met een uitvaart, registratie van uitvaartwensen, deposito’s, uitvaartverzekeringen en herinneringsproducten zoals sieraden, urnen of gedenktekens. Tevens verzorgen wij zelf het rouwdrukwerk in onze eigen drukkerij.

Bij Omen Uitvaartzorg kunt u zich kosteloos laten inschrijven.

Wenst u een vrijblijvend en persoonlijk gesprek, of wilt u onze locatie komen bezichtigen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met zorg vanuit het hart,
Edward Kardol, Richard Jongejan en Martijn Heimans (uitvaartverzorgers)


Omen Uitvaartzorg
Huys van Herinnering & de Omarming
Oostdorperweg 151
2242 NJ Wassenaar
Tel. 070-5146100
www.omen-uitvaartzorg.nl

Download de gratis app: Omen Uitvaartzorg

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Eigen ceremonieruimte
Eigen uitvaartcentrum
Rouwvervoer
Verzorgen zelf al uw rouwdrukwerk

Onze locatie

Omen Uitvaartzorg, Huys van Herinnering


Oostdorperweg 151 2242 NJ Wassenaar
070-5146100 Klik om te bellen