Noach uitvaartzorg Noord Nederland


Munnikplaat 33 8531 ME Lemmer
06-24258996 Klik om te bellen

Over Noach uitvaartzorg Noord Nederland

“Kan niet bestaat niet. Waar een wil is, is een weg”

Vanaf medio 2016 ben ik actief als uitvaartverzorger. Inmiddels heb ik al veel uitvaarten mogen verzorgen met name in de provincie Friesland en Groningen. Zoals bekend, is vooral de mond tot mond reclame de beste die er is. Het is de mooiste waardering wanneer nabestaanden, waarvoor ik de uitvaart van een van hun dierbaren heb mogen verzorgen, mij daarna bij anderen aanbevelen.

U kunt ook bij mij terecht voor het verzorgen van “het In Memoriam”. Deze stel ik samen met u als naaste familie op en draag deze voor op de dag van uitvaart. Dit doe ik zo “luchtig mogelijk” waardoor dit gepaard gaat met een lach en een traan.

Vanaf 1 Januari 2019 heb ik het voorrecht mij aan te sluiten bij Noach uitvaartzorg gevestigd in Dronten. Samen met deze warme en evenzo betrokken en zorgzame collega’s, heb ik de mogelijkheid om meer specialisatie aan te bieden. Ook voor degene die met een klein budget een respectvol afscheid voor hun dierbare wil regelen, kunnen wij in ons afscheidshuis voor het houden van een condoleance en afscheidsplechtigheid, terecht. Ook hebben we daar koel- en opbaarruimtes. Kortom alle faciliteiten tegen eerlijke tarieven.

Het is dan ook mijn uitdaging voor ieder budget een unieke uitvaart te organiseren. Vandaar bovenstaand motto.

Soort bedrijf

Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Noach uitvaartzorg Noord Nederland


Munnikplaat 33 8531 ME Lemmer
06-24258996 Klik om te bellen