Noach uitvaartzorg midden-Nederland bv


Ambachtshof 24 8251 KV Dronten
0640952584 Klik om te bellen

Over Noach uitvaartzorg midden-Nederland bv

Over Noach Uitvaartzorg Midden-Nederland 
Noach Uitvaartzorg Midden Nederland is ons familiebedrijf. Wij runnen deze met ziel en zaligheid, dag en nacht.
Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken.
Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Wendy en haar uiterst professionele team 24/7 klaar staat voor de verzorging van de overleden dierbare.
Bjorn heeft alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, waden maar ook urnen en sieraden maken zijn assortiment compleet.
Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over ons eigen rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kan nemen. Ook hebben we ons eigen wagenpark voor het rouwvervoer. Onze eigen chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.
Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart. Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Namens Erwin Livestro en Linda van Altena Enting een warme groet.

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Rouwvervoer
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Noach uitvaartzorg midden-Nederland bv


Ambachtshof 24 8251 KV Dronten
0640952584 Klik om te bellen