Natuurlijk Afscheid


Nulandsestraat 19 5391 KC Nuland
06 38891404 Klik om te bellen

Liefdevol en betrokken uitvaartzorg
Het creëren van warme, persoonlijke herinneringen
Omdat afscheid heel natuurlijk kan zijn

Over Natuurlijk Afscheid

Natuurlijk Afscheid

De dood hoort bij het leven; de twee zijn altijd met elkaar verbonden. Dat is een troostende gedachte als je afscheid moet nemen. Het zit in onze natuur. Als het verdriet groot is, zoek je vanzelf de rust en ruimte op. Je beseft weer dat je onderdeel bent van een groter geheel. Daarom gebruiken wij graag symbolen en rituelen die verwijzen naar de natuur. Verscholen in een subtiel detail, of verpakt in een overkoepelend thema. Zo maken wij van jouw uitvaart een Natuurlijk Afscheid.

Een uitvaart volgens jóuw boekje

Vroeger verliep elke uitvaart volgens het boekje. Gelukkig is die tijd voorbij, nu bepaal je zelf wat het beste past bij de overledene. Je staat volledig vrij in je keuzes. Waar en hoe je het afscheid houdt? Wij denken graag met je mee over een persoonlijke invulling. Misschien kies je voor de buitenlucht, in je vertrouwde tuin of een favoriet landschap. De natuur biedt eindeloze inspiratie. Maar natuurlijk organiseren we de uitvaart ook op meer traditionele locaties. Jouw wensen staan centraal.

Bert Jansen Venneboer: uitvaartverzorger en hovenier

“Jarenlang heb ik met veel plezier en passie gewerkt als hovenier. Ik ben geboren met groene vingers. Dat lijkt misschien iets heel anders dan de uitvaartverzorging, maar voor mij is het heel natuurlijk. Want als je érgens werkt met leven en dood, is het wel in de tuin. De cirkel van het leven draait altijd door, dat is een van de weinige zekerheden op aarde. Iedereen maakt daarvan deel uit, en is er afhankelijk van. Daarom vinden mensen troost in de natuur.

Overdonderd door de schoonheid, maar ook door de vergankelijkheid. Zoals het leven zelf.

In elke uitvaart kan de natuur een symbolische functie hebben, of zelfs volledig centraal staan. Hoe dan ook, ik ben graag je gids, steun en toeverlaat in een verdrietige tijd.”

Wat zit in jouw natuur?

Natuur kun je op verschillende manieren bekijken. De natuur om ons heen, maar ook de natuur in jezelf. Als je wordt geconfronteerd met de dood, ga je daar vanzelf over nadenken. Wie was de overledene precies, wat was zijn of haar karakter? Je staat erbij stil, praat erover met elkaar en komt tot de conclusie: Zo was hij of zij natuurlijk…

Wil je een liefdevol, persoonlijk afscheid regelen voor een dierbare? Een afscheid waarop iedereen met warme gevoelens terugkijkt? Bij Natuurlijk Afscheid begeleiden we de nabestaanden op een zeer betrokken en liefdevolle manier. We luisteren naar je wensen en stellen alles in het werk om ze waar te maken.

Natuurlijk Afscheid - omdat afscheid heel natuurlijk kan zijn

Foto's

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg

Soort bedrijf

Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Team

Onze locatie

Natuurlijk Afscheid


Nulandsestraat 19 5391 KC Nuland
06 38891404 Klik om te bellen