Natasja Huting Uitvaartbegeleiding


Wessel Couzijnhof 19 6836 WB Arnhem
06 11 59 65 04 Klik om te bellen

Over Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding is een kleinschalige uitvaartonderneming werkzaam in de regio's Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Nijmegen, de Liemers. Op verzoek ben ik ook buiten deze regio's werkzaam.
Persoonlijke aandacht, warme betrokkenheid en kwaliteit van dienstverlening staan hoog in het vaandel.
Vanaf het moment dat u contact met mij opneemt, ben én blijf ik uw vaste aanspreekpunt. Samen met u regel ik de uitvaart, met bijzondere aandacht voor (klein)kinderen. U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat ik voor u mag regelen. Ook na de uitvaart kunt u bij mij terecht indien u nog vragen heeft.

Binnen 24 uur ontvangt u van mij een begroting van de uitvaartkosten, zodat u weet waar u aan toe bent.

Het is tevens mogelijk om uw uitvaartwensen al tijdens uw leven vast te leggen, waarbij ik ook een begroting voor u kan maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Uiteraard geheel vrijblijvend. Het is erg waardevol om te weten wat u juist wel of niet wilt na uw overlijden. Ik hoor vaak van families met wie ik een uitvaart heb voorbesproken, hoeveel rust het geeft om de uitvaart geregeld te hebben.


Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, bent u vrij om een uitvaartbegeleider te kiezen. Het is zo belangrijk om een uitvaartbegeleider te kiezen die bij u en uw familie past en bij wie u een goed gevoel heeft!

Neemt u gerust contact op wanneer u vragen heeft, wilt klankborden of om kennis te maken.

Foto's

Natasja Huting

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming

Onze locatie

Logo Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding


Wessel Couzijnhof 19 6836 WB Arnhem
06 11 59 65 04 Klik om te bellen