Montferland Uitvaartzorg


De Koppelpaarden 15 7041 TC 's-Heerenberg
06 - 83 98 99 70 Klik om te bellen

Over Montferland Uitvaartzorg

Mijn naam is Bertil Vollenberg. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Montferland, in 's-Heerenberg. Na jarenlang voor de Woningstichting Bergh gewerkt te hebben besloot ik het roer om te gooien en heb ik de opleiding uitvaartverzorger en overledenenverzorger gevolgd. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen onderneming, Montferland Uitvaartzorg.

Ik werk vanuit drie belangrijke kernwaarden, namelijk Rust, Vertrouwen en Samen. Rust, omdat de periode rondom een overlijden emotioneel, verdrietig en verwarrend is. Juist dan is het belangrijk dat er iemand naast u staat die het overzicht bewaart en u overal doorheen loodst. Vertrouwen, omdat u er vanuit moet kunnen gaan dat alles op integere wijze, naar uw wens wordt geregeld: Het ’t komt goed-gevoel. Samen, omdat wij uiteindelijk samen bepalen hoe de uitvaart vorm krijgt, afgestemd op uw wensen en portemonnee.

Daarnaast ben ik geboren en getogen in deze streek. Ik ken heel veel mensen uit deze omgeving, ben bekend met de gewoonten hier en spreek naast Nederlands en Duits ook het dialect. Dat maakt het contact wel zo eenvoudig.

Wenst u een informatief gesprek of een voorregeling, dan kunt u kunt mij bellen op telefoonnummer 06-83989970. Ik sta u graag te woord.
Voor een overlijdensmelding kunt u me ook op dit nummer bellen, ook 's-nachts. Ik help u graag.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding

Onze locatie

Montferland Uitvaartzorg


De Koppelpaarden 15 7041 TC 's-Heerenberg
06 - 83 98 99 70 Klik om te bellen