Moments Uitvaartverzorging


Meander 72 72 6071 SB Roermond-Swalmen
06 39118292 Klik om te bellen

Over Moments Uitvaartverzorging

Moments Uitvaartverzorging is er voor u in de regio's Roermond, Leudal, Roerdalen, Maasgouw, Beesel, Venlo en Weert. Waarom kiezen families voor Moments Uitvaartverzorging?

Afscheid nemen van uw dierbare is natuurlijk verdrietig. Rouw en verlies zijn gemakkelijker te verwerken als we samen de uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken, passend bij de persoon die u voortaan moet missen.

Wij blijven bij u in de dagen na het overlijden en luister goed naar uw wensen, zodat we elk detail samen kunnen vormgeven.

  • Wat ons als uitvaartverzorgsters onderscheidt, is dat wij ook de persoonlijke verzorging van uw dierbare zelf doen. Zo heeft u één aanspreekpunt; wel zo rustig en vertrouwd als wij samen met u het hele proces doorlopen.
  • Moments Uitvaartverzorging werkt als een van de weinigen met een speciaal biologisch en onschadelijk product, waardoor koeling van het lichaam niet altijd nodig is. Zelf ben ik Anne-marie speciaal hiervoor opgeleid en als gediplomeerd uitvaartverzorgsters adviseer ik u graag hierbij.
  • Bent u verzekerd en heeft u een kapitaal of een andere overlijdensverzekering afgesloten, neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag verder.

Families die wij hebben begeleid als uitvaartverzorgsters, noemen ons zorgzaam, betrokken, deskundig en geduldig.

Wij nemen graag de tijd om u te ondersteunen, dag en nacht.

Wij helpen u de laatste zorg te verrichten voor nabestaanden en u te begeleiden naar de uitvaart. Dit moment kun je maar één keer goed doen, en daar staan wij voor........

Voor meer info over Moments Uitvaartverzorging, neem dan even een kijkje op onze mooie en overzichtelijke website: www.moments-uitvaart.nl

Moments are forever.

" Moments are forever"

Foto's

Uitvaartverzorgster en eigenaar Anne-marie Dörenberg

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Crematorium
Kinderuitvaarten
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartspreker
Uitvaartvereniging
Uitvaartverzekering
Uitvaartverzorging
Verzorging overledene

Onze locatie

Moments Uitvaartverzorging


Meander 72 72 6071 SB Roermond-Swalmen
06 39118292 Klik om te bellen