Mieke Sanders Uitvaart (verzorging en begeleiding)


Griend 37 37 6662 XS Elst Gld
0613345046 Klik om te bellen

Over Mieke Sanders Uitvaart (verzorging en begeleiding)

Werkzaam in Arnhem, Nijmegen, Overbetuwe, Lent, Oosterhout, Lingewaard, Beuningen, Wijchen en op verzoek ook in andere plaatsen. 

Mensen bijstaan in een hele verdrietige periode, dat is wat ik doe. Als een dierbare overlijdt is het vaak "chaos "in het hoofd van de nabestaande. Er komt ineens zoveel op je af. Juist daarom is het eerste persoonlijke contact tussen jou en mij heel belangrijk. Het zorgt voor een sfeer van vertrouwen. Ik kom, luister en breng rust, ontzorg en denk mee. Ik probeer letterlijk de "vaart" uit het regelen van een uitvaart te halen. Want alles heeft zijn tijd nodig. Zeker het verdriet om het verlies van een geliefde. Stap voor stap regelen we de uitvaart. Ik ben er dan ook iedere dag. Ik werk niet vanuit "zo hoort het", maar "wat past bij jullie".

Je zult merken dat bij mij niets gek is en dat maakt iedere uitvaart uniek. Mijn missie is het doorbreken van een taboe, namelijk praten over je uitvaart, hoe zie jij je eigen uitvaart, wat zou je graag willen en weten je nabestaanden dit. Wil je begraven worden en zo ja op een kerkhof of in de vrije natuur. Wil je gecremeerd worden en wat doen we dan met je as. Wil je dat je leven gevierd wordt met wijn, bier en bitterballen of koffie met appeltaart? En welke muziek, kaart, bloemen, locatie?

Kinderen en kleinkinderen verdienen bij mij speciale aandacht. Kinderen uitleggen wat er gaat gebeuren, wat een crematie of een begrafenis is en hen daarin ook een rol geven, ze dingen laten doen die ze aankunnen want daardoor voelen ze zich erkend en betrokken en dat helpt het kind om het verdriet en het gemis een plek te geven. Kinderen verwerken en beleven een overlijden op geheel eigen wijze, mede afhankelijk van hun leeftijd natuurlijk.

De huidige samenleving verandert en ook afscheid nemen  en condoleren kan en mag veel persoonlijker vormgegeven worden tegenwoordig. Waarom afscheid nemen in een ongezellige zaal als het ook op een mooie locatie kan. Waarom overdag als het ook in de avonduren kan. En waarom afscheid nemen van een geliefde in een rouwcentrum als het ook thuis in jouw eigen omgeving kan.

De kosten van een uitvaart zijn bij mij volledig transparant: alle kortingen en provisies die ik beding zijn geheel voor jou. In de praktijk betekent dit dat je bij mij vaak veel minder betaalt voor de uitvaart. Trouwens (en veel mensen weten dit niet) wist je dat je altijd de uitvaartverzorger van jouw keuze kunt bellen ongeacht waar je verzekerd bent. 

Kijk ook eens in het gastenboek op mijn website voor recencies. www.miekesandersuitvaart.nl 

Je mag me altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek. tel. 06 133 45046

Harelijke groet van Mieke

Foto's

een uitvaart naar uw wensen

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Ritueelbegeleiding
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Mieke Sanders Uitvaart (verzorging en begeleiding)


Griend 37 37 6662 XS Elst Gld
0613345046 Klik om te bellen