Melati uitvaartzorg


Over de Dammen 4 3136 KA Vlaardingen
0102306845 Klik om te bellen

Over Melati uitvaartzorg

Passend afscheid nemen. Voor iedereen, wie je ook bent. Hoe oud, jong, traditioneel of vrijgevochten ook. Waar je voor staat of vandaan komt en welke religie je beweegt of juist helemaal niet. Sober of uitbundig. Iedereen verdient een mooi afscheid.

Wij zetten ons daarom volledig voor u in om voor ieder budget de mooiste en de best passende uitvaart te verzorgen.

Onze gediplomeerde en betrokken uitvaartplanners staan 24 uur per dag voor u klaar.

De Melati is een typisch Indonesische bloem. Het is een bloem die tegelijk het leven en haar schoonheid maar ook de dood symboliseert. De witte Melati bloemen verwijzen symbolisch naar een familielid of geliefde die er niet meer is. Ze  staan voor onschuld en puurheid, maar ook voor verdriet en gemis en dit zegt veel over ons.

Zoals de geur van een Melati bloem herinneringen oproept, zo staat de afbeelding van deze bloem symbool voor het niet-vergeten. Zodat herinneringen  een veilige plaats kunnen krijgen in onze harten. Een bloem, waarvan de naam een mooie link legt met het mooie werk en de Indische achtergrond van ons bedrijf. 

Na het overlijden van een dierbare komt er in korte tijd veel op u af.  Er moet  veel geregeld worden. In deze moeilijke periode begeleiden en ondersteunen wij u graag. We nemen u de zorg uit handen, zodat u meer tijd en ruimte krijgt en op uw eigen manier afscheid kunt nemen.

Bel bij een overlijden : 010 – 230 68 45

Foto's

Ons eigen afscheidscentrum

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Artikelen

Column: Een Onnootje

Onnootje,  Het is een wat koude dag afgelopen maart. De lente komt er bijna aan, maar daar merken we nog niet zoveel van. De thermometer geeft slechts een schamele 6 graden aan.  Deze ochtend heb ik een...

Onze locatie

Melati uitvaartzorg


Over de Dammen 4 3136 KA Vlaardingen
0102306845 Klik om te bellen