Mea Vota Uitvaartverzorging Diemen


D.J. den Hartoglaan 8 1111 ZC Diemen
0206955530 Klik om te bellen

Klein professioneel team, 24/7 bereikbaar
Alle ruimte voor eigen invulling
Transparant in de kosten

Over Mea Vota Uitvaartverzorging Diemen

Mea Vota is een leuke, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden en werken daardoor veel in de omgeving Amsterdam en het Gooi. Maar ook als u ons ergens anders nodig heeft, kunt u een beroep op ons doen.

Mea Vota bestaat sinds 2012 en als uitvaartverzorgers werken er onder andere: Chris Beekman, Patrick Praaning, Sascha van den Brink en Esther Geels. Allemaal vlotte mensen (geen stijve harken) die met passie hun werk uitoefenen. Wij creëren rust en ruimte. Wij ontzorgen en regelen alles in samenspraak. Van een kleine uitvaart vanuit huis of een grote uitvaart met honderden mensen en meerdere locaties; wij kunnen het regelen.


Wij werken persoonlijk: Er is steeds één van ons die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt. Wij bellen dagelijks of komen langs om steeds alles goed af te stemmen. We zoeken met elkaar naar details om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.

Wij zijn flexibele uitvaartverzorgers: Wij kunnen 'out-of-the-box' denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk. U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen. Ook in de week van de uitvaart is het niet raar als u om bijvoorbeeld 22.00 uur nog een bericht terug ontvangt van ons.

Wij werken transparant als begrafenisondernemer: U betaalt ons per uur voor onze dienstverlening. Producten en diensten van derden rekenen wij 1 op 1 inclusief kortingen en zonder marges aan u door. Bij de eindfactuur sturen wij ook alle facturen van derden mee ter controle/transparantie.

Zelf hebben wij een Mini als rouwauto (Minirouwauto.nl) maar wij kunnen ook makkelijk elk ander vervoer voor u regelen. Los van de auto geldt dat ook voor bloemen, de rouwkaart en ander drukwerk, de verzorging, de opbaring, de locaties, muziek en filmpjes, etc. Wij betrekken u bij alles en samen bepalen we wie wat doet. Uiteindelijk is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan en we een afscheid organiseren die recht doet aan de overledene en waar iedereen met een goed gevoel op terugkijkt.

Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over ons. In 2022 bijvoorbeeld kwam onze gemiddelde klantentevredenheid uit op een 9,9 zie de website Uitvaartscore.nl of via onze eigen website www.mea-vota-uitvaart.nl

Natuurlijk moeten wij het voor u nog waarmaken. Wilt u kennismaken met ons of heeft u een vraag; bel of mail gerust.

020-6955530 | mail@mea-vota-uitvaart.nl

Video

Mea Vota, voor een uitvaart naar wens

Foto's

Annefleur Visscher - Uitvaartverzorger
Patrick Praaning - Uitvaartverzorger
Arlette Nederkoorn - Uitvaartverzorger
Esther Geels - Uitvaartverzorger
Chris Beekman - Uitvaartverzorger
Chris Beekman en Patrick Praaning

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Uitvaartscore 2022

Onze locatie

Logo Mea Vota Uitvaartverzorging Diemen

Mea Vota Uitvaartverzorging Diemen

Mea Vota Uitvaartverzorging Diemen


D.J. den Hartoglaan 8 1111 ZC Diemen
0206955530 Klik om te bellen