Mare Uitvaartbegeleiding


Mozartlaan 127 2555 JH 's-Gravenhage
070 214 4369 Klik om te bellen

Persoonlijk en kleinschalig
Aandacht en oog voor detail
In samenwerking met u

Over Mare Uitvaartbegeleiding

Mare Uitvaarbegeleiding, een persoonlijke uitvaartonderneming in Den Haag

Mare Uitvaartbegeleiding is een kleinschalige en persoonlijke uitvaartonderneming in Den Haag. Mijn werk als uitvaartbegeleider doe ik vanuit mijn hart. Van iedere uitvaart (in Den Haag en omstreken) wil ik samen met nabestaanden een persoonlijk en mooi afscheid maken. Dat kan een crematie of begrafenis zijn, een klein en ingetogen afscheid, bijvoorbeeld vanuit uw huiskamer of de achtertuin, aar ook een groots afscheid, met veel belangstellenden kan persoonlijk en intiem zijn. We gaan samen op zoek naar elementen die verbondenheid creëren tussen de overledene en de nabestaanden. Deze elementen verweven we in het afscheid waardoor herkenning ontstaat en het afscheid persoonlijk wordt.

Rust, betrokkenheid en aandacht

Door met elkaar alle wensen en mogelijkheden die er zijn te bespreken, geven we vorm aan een afscheid dat past bij uw dierbare en bij u, waardoor het een waardevolle en dierbare herinnering wordt.
Het overlijden van een dierbaar persoon brengt allerlei emoties met zich mee. Van mij mag u verwachten dat de verschillende dingen die geregeld worden en op u af komen stap voor stap met u besproken worden, in uw tempo. Ik sta u bij met rust, betrokkenheid en aandacht, maar ook praktisch en informatief. Den Haag ken ik door en door en ik kan u dan ook uitstekend informeren over alle mogelijkheden rondom uitvaarten in de regio van Den Haag

Uitvaartwensen

Wanneer de dood plotseling dichtbij komt, door ziekte van u zelf of een dierbare, ga ik graag met u en/of een naaste in gesprek, om invulling te geven aan een persoonlijk afscheid. Ook als de dood nog even onderweg is, of nog lang niet in zicht, ben ik graag bereid met u en/of uw naasten vrijblijvend in gesprek te gaan en u te informeren over de uiteenlopende mogelijkheden. Via mijn website (www.mareuitvaartbegeleiding.nl/voor-overlijden/) kunt u ook een wensenboekje downloaden en zelf uw wensen op papier zetten.

Kosten uitvaart Den Haag

Een uitvaart is maatwerk, wat betekent dat de kosten nauw samenhangen met de invulling die u geeft aan de uitvaart. Gemiddeld kost een uitvaart in Den Haag tussen de 5.000 en 9.000 euro. Met uitschieters naar boven en naar beneden. U krijgt van mij altijd een kostenbegroting binnen 48 uur na ons eerste gesprek. Meer over de kosten van een uitvaart in Den Haag kunt u hier lezen: www.mareuitvaartbegeleiding.nl/kosten-uitvaart-den-haag/.

Informatie uitvaart in Den Haag

Als u meer informatie wilt over Mare Uitvaartbegeleidingen en de mogelijkheden over een uitvaart, crematie of begrafenis, in Den Haag dan sta ik u uiteraard graag persoonlijk te woord. Ook op www.mareuitvaartbegeleiding.nl kunt een hoop informatie vinden. Bellen mag altijd! Ik ben bereikbaar op: 070 - 21 44 369.

Uiteraard sta ik u graag persoonlijk te woord voor informatie over een uitvaart in de regio Den Haag en daar omheen.

Een persoonlijk afscheid met rust en zorg samen vormgeven

Foto's

Uitvaart Den Haag - Zee
Kist in gras - Den Haag Uitvaart
Uitvaart Den Haag Mare
Uitvaart cremeren den haag Haagse duinen Mare
Liza Mare Uitvaart Den Haag

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Meander gecertificeerd

Artikelen

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart brengt kosten met zich mee. In Nederland betaalt u voor een uitvaart gemiddeld tussen de € 6.000,- en € 10.000,-. Het kan voor minder, maar uitschieters naar boven zijn ook denkbaar. Een...

Onze locatie

Logo Mare Uitvaartbegeleiding

Mare Uitvaartbegeleiding

Mare Uitvaartbegeleiding


Mozartlaan 127 2555 JH 's-Gravenhage
070 214 4369 Klik om te bellen