Maranatha uitvaartverzorging


Vincent van Goghlaan 141 3141 KT Maassluis
010-7600670 Klik om te bellen

Over Maranatha uitvaartverzorging

Maranatha is inmiddels meer dan 35 jaar een begrip in Spijkenisse, Hoogvliet en omstreken. Wij zijn er voor alle uitvaarten, zowel crematies als begrafenissen in Spijkenisse, Hoogvliet, Vlaardingen, Maassluis, Schiedam en omstreken.

Ongeacht uw verzekering of juist het niet hebben van een verzekering kunt u bij ons terecht voor begeleiding na een overlijden.

Maranatha begeleidt de mensen intensief wanneer zij geconfronteerd worden met het verlies van een dierbaar persoon. Een overlijden is voor de mensen in de directe omgeving een verdrietige gebeurtenis. Zij worden op zo’n moment overmand door emoties en zijn door het gebeurde van hun stuk gebracht. Er wordt juist dan veel van hen gevraagd. Niet alleen op emotioneel gebied, maar ook op praktisch gebied; er moeten belangrijke beslissingen worden genomen in de korte tijd tot de uitvaart.image

Het is belangrijk dat nabestaanden een goed gevoel aan de uitvaart overhouden. Deze vormt immers het begin van een rouwproces. Daarom proberen wij nabestaanden zo veel mogelijk bij de uitvaart te betrekken en ze bijvoorbeeld zelf de laatste verzorging te laten doen. Dat vraagt om oprechte steun en volledige aandacht van onze medewerkers. Die opdracht is aan ons welbesteed. Nabestaanden kunnen de uitvaart aan ons toevertrouwen.

Soort bedrijf

Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Crematorium
Kinderuitvaarten
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Maranatha uitvaartverzorging


Vincent van Goghlaan 141 3141 KT Maassluis
010-7600670 Klik om te bellen