Mandala Uitvaartbegeleiding


Generaal Kraijenhoffstraat 30 1411 BE Naarden
06 44776036 Klik om te bellen

Over Mandala Uitvaartbegeleiding

Het overlijden van een dierbare is een heftige en ingrijpende gebeurtenis. Tegelijkertijd moet er in korte tijd van alles geregeld worden. Ik help graag door rust te brengen. Ik begeleid in de keuzes die gemaakt moeten worden. Zodat jullie tijd hebben om afscheid te nemen en ruimte voelen om de juiste keuzes te kunnen maken. Er moet maar weinig en heel veel mag. Jullie kennen jullie dierbare het beste en zelf dingen doen kan heel fijn zijn. Ik loop mee, voorop als het nodig is en volg als het kan. Zo geven we vorm aan een afscheid dat passend bij de overledene en troostend voor jullie is.

We doen het samen, stap voor stap.
Stap 1: De laatste verzorging
Stap 2: Begrafenis of crematie
Stap 3: Drukwerk
Stap 4: Invulling afscheid
Stap 5: De dag van de uitvaart
Stap 6: Nazorg

Wanneer een dierbare overlijdt, geeft een waardevol afscheid troost en wordt een warme en blijvende herinnering wat de naasten helpt het gemis een plek te geven. Ik ben jullie gids vanaf de melding, of een voorgesprek, tot en met de dag van de uitvaart. Ik werk zelfstandig en onafhankelijk.

Kosten en verzekeringen
Wat kost een uitvaart? Dit is volledig afhankelijk van wat jij wilt. Begraven is duurder dan cremeren. Hoeveel kaarten wil je versturen en plaats je een advertentie? Ga je voor een afscheid in eigen tuin of op een kostbare locatie? Hou je het klein en intiem of groots met livemuziek? Dit kan met een kopje koffie of thee of een uitgebreide lunch. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wat niet per definitie duur hoeft te zijn. Maar de kosten lopen snel op.

Ik reken een vast aannametarief per uitvaart, voor mijn werkzaamheden van melding van overlijden tot en met een nagesprek en alles hier tussenin. Samen met de bijkomende kosten - die ik tegen kostprijs doorbelast - voor bijvoorbeeld kist, drukwerk, catering, etc vormt dit de totale kosten. Zodra diverse keuzes zijn gemaakt, stel ik een kostenbegroting op. Een voorgesprek is gratis en vrijblijvend.

Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen en verschillende soorten verzekeringen. Bij een kapitaalverzekering keert je verzekering het verzekerde bedrag uit. Dit kan ik voor je innen en in mindering brengen op de eindfactuur. Of ik keer het restantbedrag aan je uit. Bij een pakket- of in natura-verzekering krijg je meestal een deel van de waarde van het pakket uitgekeerd wanneer je geen gebruikmaakt van het pakket van je verzekeraar. Als je geen standaardpakket wilt, is het in veel gevallen voordeliger om hiervoor te kiezen en de uitvaart door mij te laten regelen. Afwijkingen van het standaardpakket kunnen namelijk flink in de papieren lopen. Bovendien krijg je van de verzekeraar een uitvaartbegeleider aangewezen die vaak minder tijd beschikbaar heeft en je krijgt meestal met meerdere personen te maken.

Je bent altijd vrij in de keuze van een uitvaartondernemer. Ik werk met alle verzekeringsmaatschappijen en ook zonder verzekering kun je bij mij terecht.

Voor een aandachtsvol ingekleurd afscheid

Foto's

Daphne de Bakker

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Meander uitvaartopleidingen - beroepsopleiding uitvaartbegeleider

Team

Onze locatie

Logo Mandala Uitvaartbegeleiding

Mandala Uitvaartbegeleiding

Mandala Uitvaartbegeleiding


Generaal Kraijenhoffstraat 30 1411 BE Naarden
06 44776036 Klik om te bellen