Loft Uitvaartbegeleiding


Rijksstraatweg 20 2121 AE Bennebroek
06 20380224 Klik om te bellen

Over Loft Uitvaartbegeleiding

Loft Uitvaartbegeleiding staat voor loyaal, open, flexibel en transparant. Wij bieden u uitvaartzorg op een persoonlijke en professionele manier. Wij staan u bij met deskundig advies en zorgen er voor dat de wensen van u of uw dierbare zoveel mogelijk tot uiting komen, zodat u zorgeloos afscheid kunt nemen van hem of haar.

Vooraf...

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Misschien staat u er zelfs liever niet bij stil. Dat is begrijpelijk. Toch kan het u en uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt.
Wij kunnen u daarbij helpen in een zogenaamd “keukentafelgesprek”. Dit is bedoeld om te praten over uw uitvaartwensen, die uw leven spiegelen. Deze spiegel leggen we naast de vele mogelijkheden die er zijn om vorm te geven aan uw wensen. Zo ontstaat er een duidelijk beeld. De wensen voor uw uitvaart zijn concreet te benoemen en kunnen worden vastgelegd in een “Rustament®”. Dit is een boekje dat wij speciaal voor u hebben gemaakt.  Zo maakt u uw uitvaart tot een eigen geheel, passend en persoonlijk. Zoals u herinnerd wil worden, zoals u heeft geleefd.

Bij overlijden...

We bespreken de specifieke wensen van u en/of de overledene met betrekking tot de uitvaart. Samen bepalen we de koers die gedurende die dagen gevolgd zal worden. Niet overhaast, wel doordacht en creatief.

Wilt u een kist of een wade? Waar vindt de uitvaart plaats? Kiest u voor de rouwauto of liever toch de uitvaartbus? Wat is de favoriete muziek die gedraaid gaat worden? Houdt u van traditionele koffie met cake of proost u liever op het leven?

Geen uitvaart is hetzelfde. Wij helpen u bij het maken van de keuzes die bij u passen.

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming

Onze locatie

Loft Uitvaartbegeleiding


Rijksstraatweg 20 2121 AE Bennebroek
06 20380224 Klik om te bellen