Lindewey Groene Uitvaarten


Brede Hilledijk 428E 3072 NK Rotterdam
06 41420090 Klik om te bellen

Over Lindewey Groene Uitvaarten

Lindewey Groene Uitvaarten verzorgt uitvaarten met oog voor het mileu, waarbij betrokkenheid en rust in de week van het definitieve afscheid heel belangrijk zijn. Het groene zit in de materialen die ik gebruik, zoals kisten van snelgroeiend hout, manden van GreenCoffins, waarvan wij eco partner zijn, of mooie wades van biologische materialen. Bloemen die fairtrade en biologisch zijn en wij hebben de beschikking over vervoersmiddelen rijdend op biogas of talloze andere mogelijkheden.

Op mijn website kunt u vele recensies vinden, ik ben gespecialiseerd in Groene uitvaarten, maar ook dat alles mogelijk is. Van klein tot uitbundig, formeel of juist informeel, ik zet mij 200% in om het een gedenkwaardig afscheid te laten zijn. Mijn veelzijdige achtergrond biedt mij een bron van originele ideeen die ik voor u organiseer. Zo maak ik soms een gedenktafel, of een bijzondere bloemschikking. Maar ook - met name bij een natuurbegraafplaats- organiseer ik bijvoorbeeld een informele picknick. Onder de families die ik heb begeleid zijn kunstenaars, mensen met interesse in antroposofie en mensen die groen leven, met respect voor de natuur. 

Mijn visie is dat als iemand heel het leven groen heeft geleefd, daar ook een groen afscheid bij hoort. Precies zoals het gewenst is.

Ik ondersteun u graag!

Lindewey is werkzaam door heel Nederland, en u heeft de gehele week 1 aanspreekpunt, van verzorging tot na de uitvaart.

Foto's

Linda van Wel

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Lindewey Groene Uitvaarten


Brede Hilledijk 428E 3072 NK Rotterdam
06 41420090 Klik om te bellen