Jan Vink Afscheid en Uitvaart


Westeinde 26 2275 AE Voorburg

Over Jan Vink Afscheid en Uitvaart

Jan Vink Afscheid en Uitvaart, samen werken aan een mooi en waardig afscheid.
Ik geloof dat mensen gelukkiger leven wanneer ze hun wensen en idealen volgen. Juist ook in een periode waarin het leven moeilijk is. Bijvoorbeeld bij ziekte, beperkingen, afhankelijkheid en aan het eind van het leven.

Door uw wensen en zorgen te bespreken en vast te leggen creëert u meer rust voor uzelf, openheid in gesprekken met uw naasten en meer duidelijkheid over wat komen gaat. Uit ervaring weet ik dat hoe eerder u het gesprek hierover met uzelf en uw naasten aan gaat, hoe makkelijker het is.

Simpelweg omdat u nog meer energie hebt, u zich nog niet ziek voelt, u heeft meer tijd om al uw wensen en zorgen nog eens te laten bezinken, misschien komt u op nieuwe  ideeën of komt u tot nieuwe inzichten wanneer u alles nog eens overdenkt en bespreekt. In ieder geval is er geen of minder tijdsdruk om uw afscheid goed en naar uw wensen te regelen.

Samen uw afscheid voorbespreken

Uw afscheid bespreken kan altijd en op ieder gewenst moment. Ik maak indien gewenst een vrijblijvende afspraak met u om uitleg te geven over de mogelijkheden. Vervolgens kan ik samen met u een afscheidsplan samenstellen waarin we uw wensen in kaart brengen.

 

Advies rondom zorgverklaringen en uitvaartpolissen

Ziet u door de bomen het bos niet meer of wilt u iets in uw documenten aanpassen of aanvullen? Ik kan uw uitvaartpolis, euthanasie- of zorgverklaring, testament en/of andere documenten met u doorspreken en actualiseren.

Organiseren en begeleiden van uw uitvaart geheel naar uw specifieke wensen.

Ik wil uw uitvaart voor u organiseren en/of begeleiden en daarin dicht bij u blijven. Ik luister naar u, probeer uw wensen te vertalen en deze om te zetten in een mooi en waardig afscheid. Ik werk samen met heel veel verschillende warme en creatieve mensen. Sprekers, muzikanten, kistenmakers, bloemisten, nazorgconsulenten, beeldend kunstenaars en vele anderen.

Nazorg voor uw naasten

Na de uitvaart is zorg voor uw naasten erg belangrijk. Ik doe dit door middel van nazorggesprekken en ik kan meedenken over een mooi aandenken. Bijvoorbeeld herdenkingssieraden, kunstwerken, fotoboeken, stenen, e.d. Wilt u uw partner, kinderen of vrienden betrekken in de voorbereidende gesprekken? Of laten helpen bij het organiseren van het afscheid? Ze zijn van harte welkom. Sterker nog, ik vind het een verrijking als men dit samen kan en wil doen!

Een uitvaart zo persoonlijk als het leven zelf

Foto's

Soort bedrijf

Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Jan Vink Afscheid en Uitvaart


Westeinde 26 2275 AE Voorburg