Jacqueline Hofman | Bureau voor uitvaartzorg


Zuidereiland 9 6846 MV Arnhem
0631515032 Klik om te bellen

Over Jacqueline Hofman | Bureau voor uitvaartzorg

Wat maakt mij uniek?
Mijn leven wordt gekenmerkt door de vraag hoe ik in het leven van anderen van bijzondere betekenis kan zijn. In 2007 zei ik de wereld van zakenreizen vaarwel om te doen, wat ik toen nog niet wist, dat ik het liefste zou gaan doen; families adviseren en begeleiden bij het vormgeven van de uitvaart van hun dierbare. Ik ben een gediplomeerd uitvaartbegeleider. Inmiddels heb ik ruim 500 nabestaanden mogen helpen bij het vormgeven van de uitvaart van hun dierbare. Of het nu gaat om uitvaart begeleiding, het schrijven van een toespraak of levensverhaal, of de hele uitvaart voorgaan;  in de 10 jaar dat ik dit prachtige werk doe heb ik mij in alle ‘onderdelen van een uitvaart’ gespecialiseerd.

Geen uitvaart is voor mij te groot, te klein, te complex of niet betaalbaar. 

Wij zijn er van A tot Z voor u. Al vanaf het moment dat het afscheid nog lang niet in zicht is. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen of vragen te bespreken.

Uitvaartkosten
Denkt u dat u géén invloed uit kunt oefenen op de uitvaartkosten en dat de prijs vast staat? Dat klopt niet. Meestal varieert de prijs van een uitvaart tussen de € 2.000 en € 8.000. Voor elk budget is een passend afscheid mogelijk. Een goede uitvaartverzorger houdt rekening met het beschikbare budget en laat de kosten afhangen van de wensen van de familie.

Uitvaartverzekering
IU kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Sommige uitvaartverzekeraars (bijvoorbeeld Yarden, DELA en Monuta) wekken de indruk dat als u daar verzekerd bent, u ook de uitvaart door die maatschappij moet laten verzorgen. Dat is zeker niet het geval. Uw verzekeraar zal u ook altijd vertellen dat de kosten hoger uit kunnen vallen indien u kiest voor uw eigen uitvaartbegeleider en dat u de ‘kortingen’ misloopt die zij u aanbieden. Echter het verschil in prijs wordt niet bepaald door de kortingen maar door de tarieven die gehanteerd worden.

Opbaren
Wij zijn onafhankelijk en werken samen met de meeste uitvaartcentra in de regio, zo kunnen wij altijd rekening houden met uw wensen. Een opbaring is mogelijk bij Monuta, Kramer, DELA, uitvaartboerderij Moskowa, Iris en de Mol etc. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Foto's

Jacqueline Hofman | uitvaartbegeleider

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Ritueelbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Jacqueline Hofman | Bureau voor uitvaartzorg


Zuidereiland 9 6846 MV Arnhem
0631515032 Klik om te bellen