In Essentie uitvaarten


Braamkamp 208 7206 HK Zutphen
06 17492776 Klik om te bellen

Over In Essentie uitvaarten

Wanneer iemand komt te overlijden, dan maakt dat indruk. Er komt veel op je af. Ik help je graag bij het regelen en vormgeven van een passend afscheid. Want afscheid nemen doe je niet zomaar. Je gaat terug naar de essentie. Ik ben er om je te ondersteunen, ontzorgen en met je mee te denken. Oprecht, integer en betrokken.

Een goed afscheid is belangrijk. Hoe dit er ook uitziet voor je en hoe verdrietig ook. Zodat het afscheid een bruggetje vormt naar de toekomst, die je vorm moet zien te geven zonder je overleden dierbare erin. Want hij of zij is daar, en jij bent hier.

Afscheid nemen van wie iemand in essentie was. Hoe stond iemand in het leven, van wie neem je afscheid? En vooral, hoe? Hierin loop ik als uitvaartbegeleider graag een stukje met je mee, tot zover als nodig is. Het is fijn als iemand je helpt bij het vormgeven van het afscheid en voor de praktische zaken zorgt. Altijd in afstemming, ik beweeg mee met je wensen.

In Essentie uitvaarten is een kleinschalige uitvaartonderneming. In rust, zorgzaam en zorgvuldig begeleid ik families in Zutphen en omgeving. Zoals ik ook wel omschreven ben: liefdevolle no-nonsense. Opgegroeid in Den Haag, woon ik nu met mijn gezin in Zutphen, voor ons een rustiger en groenere omgeving. Vrijblijvend kennismaken kan altijd. Ik beantwoord graag je vragen.

In Essentie uitvaarten: ondersteuning bij afscheid.

Afscheid nemen van wie iemand in essentie was

Foto's

Logo

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Team

Onze locatie

In Essentie uitvaarten


Braamkamp 208 7206 HK Zutphen
06 17492776 Klik om te bellen